görünen köye kilavuz aramayin !!
bosphorus kardes ,
WpumaC kardes,
sizin mesajlarinizi okudum ve anlamaya algilamaya calistim.
iki tarafinda hakli olarak üzüntülerini gördüm.
lakin iki tarafinda aslinda insan olmalariyla bir sorunu yok !
sadece bir taraf kürt kökenli oldugu icin kürtlügü savunmakta.
diger taraf türk köken li oldugu icin türklügü savunmakta !!
olay aslinda cok basit , sizin sorununuz, bölücülügün ve bölücü örgütlerin ekmegine yag sürmekten baska bir ise yaramaz !!
Milletinizi sevin, vataninizi seviniz, topraginizi seviniz ama kardes olmayanlara taviz vermeyiniz !!
--------------tekrar diyorum, kürt ve türk daima kardesce yasamistir !!
daga cikan genc yastaki kürt genclerinin sucu , onlarin cahil olmalarindan kaynaklanmaktadir.
Nasil ki cahil kürt varsa cahil türk de var olmaya devam etmektedir !
ölen genclerin sehit veya sahitliklerinin yegane sorgulayicisi ALLAH tir !!
Biz türklerin ve kürtlerin simsiki sarildigi en birlestirici ve etkili neden DINIMIZ ISLAMDIR !!
Bukadar körlük yapmayin arkadaslar, dinden uzaklastirildiginizi ,kültürünüzün yagmalandigini görememek gibi miyopluk yapmayin.
Türkiye de Asimile diye bir tabir olamaz, hele hele dogumuzda asla olamaz !!
PUMA kardes sen asimile olmadin, eger dogudan geliyorsan , ordaki insanlarin kesinlikle iki dil bildiklerinden haberdarsindir !
Illaki okulda türkce dili konusulacaktir, bu asimile olmak degil, senin de bazi noktalarda hatali anladigin durumdur, yani TÜRKIYEDE eger is yapmak ve cogunlukla yarismak istiyorsan türkce bilmen sart !!
yani 1. dünya savasindan beri kürt halkinin asimile olmus bir durumunu ben göremiyorum.
Ama politik cikarlar nedeniyle hem disardan hemde icerden kürt kardeslerimizin kandirilmisligini ve Türk halkinin uyutuldugunu iyi biliyorum.
Doguda Hirstiyan Süryani Alevi ve Müslüman Kürt Kardeslerimiz yasamaktadir !
Eger bu insanlar kendi aralarinda dahi hala birlik olamadilarsa bunun tek nedeni DIN lerin asil DEGER VERDIGI kardesligi ve barisi anlayamamislar olmadiklarindan kaynaklandigi , akli selim insanlarin algilamasi , kacinilamazdir .
PUMA kardesin nerde yasadigini bilmiyorum,
ama Almanciysan eger sunu sormak istiyorum !!!
Almanyanin hangi bölgesinde farkli bir dil konusuluyor !!
bilindigi gibi sadece dialekt farkli,
okullarda hangi dil resmiyet kanzanmis?
ee peki bayer schwabe ossi wessi hanse vsss. bunlar simdi hepten asimile mi olmus !
yoksa bir arada savasiyorlarmi.
bayer liler de bölücü bir yapiya sahip aslinda , ama en zengin en entellektüel almanlar sayilirlar, sayilari az da olsa !!
eee doguda kürt sorununu bizlermi istiyoruz.
hem SORUN ne ULAN ?? diye haykirasim geliyor bazan !
sorun daha kisilerin manupule ediliyor olmalardir !!
DAGA cikarilarak kandirilan , cocuklarin hakkini APO veya onun KANLA DEVLET KURMA SEVDASINDAN ALIN !!
siz daha bu APO nun hangi ideolaji düsüncesiyle haraket ettigini bile bilmiyorsunuz !
ve hatta TÜRKIYE yi BÖLMEK isteyen dis güclerin APO yu da PKK yi da yillardir KULLANDIGINIDA ANLAMIYORSUNUZ !!!
KARDESI KARDES KANI ILE BESLIYOR ,,,,,, SEREFSIZLER !!
SIZ KARDESINIZ KANINI DÖKÜYORSUNUZ !!
EKMEGINI YEDIGINIZ TOPRAKLARA IHANET EDIYORSUNUZ !!!
VE HATTA KURTULUS SAVASINDAN BERI BARIS ICINDE YASAMIS TÜRK KÜRTLERININ BILE ARASINI ACIYORSUNUZ !!
HANGI DINE MENSUP OLURSANIZ OLUN !!
SIZ ve SAVAS DÜSÜNCELILER ,SIZLER ve SIZI bu ISLERE SÜRÜKLEYENLER , SIZ ALLAH veya INANDIGINIZ YARADANA , BÜYÜK KÜFÜR VE ISYAN ICERISINDESINIZ !!
SAVASI EMREDEN SAVASTAN YANA OLAN , AKIL SAHIBI SAYILMAZ !!
KAN DÖKMEYIN, HIC BIR DAMLA KANIN HAKKINI ÖDEYEMEYECEKSINIZ !!
Burda kuru tantana yapan DINSIZ ve ATEISTLER gibi düsünüyor olamazsiniz !!
ONLARIN DEGERLERI uzaydaki karadelik, ama bunu kelime haliyle bile anlatmayi bilemediklerinden genelde agresif ve gard almis vaziyette yasarlar !!!
INANAN INSANLARIN DEGERLERINI YIKARAK , DINSIZLERIN NEYI BASARMAK ISTEDIGINI , HALA AKILLI VE INANAN INSANLARIN ANLAMAMALARI NE KADAR INANILMAZ BIR DURUM !!
ALLAH AKIL FIKIR VE IDRAK KABILIYETI VERSIN BENIM VATAN TOPRAKLARIMDA YASAYAN BIN CESIT MILLETE !!
yapmayin
ISLAM OLMAK ... AHMAK KALMAK DEGILDIR !!!
BIZLERI YILLARCA ISLAMI KULLANARAK GERIDE BIRAKTILAR,
DINSIZLER, ISLAM KIZLARINIZI OKUTMAYIN EMRI vardir DIYE , Yillarca INSANLARI CAHIL BIRAKTIRMISLARDIR !!
OKUYUN OKUTUN HELE HELE KIZLARINIZI ZORLA OKUTUN !!
cünki ANNELER cocuklarin INSANLIGIN ilk Okulu dur !!
EGER MEKTEP CAHIL OLURSA , COCUKLARDA CAHIL KALIR !!!
taaki daga cikana kadar !!!
iste orda son noktayi , TÜRK düsmanligiyla koyar !!
kim KULLANILIYOR PUMA ?????
senin dogudaki kadinlarin neden cahil birakildigini anlamayacak kadar, idraki zayif bir insan oldugunu düsünemiyorum.
DINSIZLER ---- bizi dinimizi kullanarak ayird ediyorlar !!
ve hatta bu dinsizlerin enikleri bu foruma kadar gelmisler !!!
DURUM vahimken siz daha BULANIK BEYINLERINIZLE hareket ediyorsunuz !!
neyse , kisacasi ASIL DÜSMANINIZIN kim oldugunu dahi bilmeyen iki güzel KARDESIM !!
küfr edin, yiyin birbirinizi, kazanan sizce kim olacak ?
söyleyimmi, kim ??
ATEISTLER ve BENCILLER ve KAFIRLER ve FESATLAR ve HAINLER ve FASIKLAR ve ve ve
sayalimmi ?????? peki kim üzülecek ???
Pumalar ve bosporoslar !!!!
yiyin yiyin siz birbirinizi !!
serefsizler sizi okurken ellerini sivazlayip siritiyorlardir !!!
devam edin!! AKLINIZA ISYAN EDIN !!!
OBJEKTIF OLUN !! DAR DÜSÜNMEYIN !! IKI veya COK TARAFLI DÜSÜNÜN !!
birbirinizi kendilerinizin yerine koyun !! birde o acidan bakin kendinize !!
ANLAMAYA CALISIN, OLUMLU ILIMLI ve DÜRÜST OLUN !!
selam ve selametle
salih
Geändert von 1978salih (10.01.2014 um 09:49 Uhr).
|