Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.01.2014, 21:21
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von WpumaC Beitrag anzeigen
bence sen hemen yarin diyarbakira dogru yol al. git oradaki insanlarla bir massada oturup konus ve sorgula! sunu bilki, gercekleri daima halkin dilinden ögrenirsin. her iki tarafdanda sucsuz yere insanlarimiz öldürülmüstür.

ayrica, iki de bir, kürt halkina karsi asagilayici bi sekilde (bunu sana daha öncede bi cok kez demistim) konusma! istanbul dogumlusun diye kendini pasa bilmem ne, hazretleri mi saniyorsun? hmmmm....

her yapilan savaslarda masum insanlarin canlarina kiyilmistir. bugün istanbulda elini kolunu sallaya biliyorsan, onlarin akitilmis kanlarinin sayesinde salliyorsun. bunu benden ögrenicek degilsin, bunu sende cok cok iyi biliyorsun.

su an türkiyenin en büyük ihtiyaclarindan biri; baristir! kin beslemeden, sevgi dolu kucaklara ihticaci var!!!

peki dinimizde kin'le alakali ne deniliyor???
Anlamadim simdi, %60'lari BDP terorizmine oy vermedi mi? BDP'nin derdi diyarbakir'i gelistirmek olmadi hic, PKK'yi hapisten cikarmak oldu. Kac kere meclise guneydogu'yu gelistirmek icin bir cozum onerisi getirdi? Varlari yoklari PKK. PKK sozcusu adamlari secen kim? Bir yerin cogunlukla hangi ideolojiyi destekledigini gormek icin illa oraya gidip beraber soda icmeye gerek yok.

Istanbul'da kimse oyle kolay kolay elini kolunu sallayamiyor, sallayamamasinin sebebi magandalar. Eskiden oyle degildi. Haklisin, bu ulke icin teroristler bayagi kan akitti, bu ulkeye zarar vermek icin.

Terorle, fasist kurt milliyetcileriyle baris olmaz. Tarih bunu 110 yildir gosterdi. AKP'nin terorle mucadelede basarisizligi her yerden T.C'nin kaldirilmasina sebep oluyor artik. Bir ulkeyi parcalamak icin savas yapmaya gerek yok, onu milli ve dini degerlerinden ayristirirsan bolebilirsin. Buna benzer bircok soz var Turkiye icin soylenmis.

Konuyu kurtlere cekiyorsun, ben PKK'yi destekleyenlerinden, BDP'yi destekleyenlerinden bahsediyordum. Kaldi ki sadece kurtlere kiziyor olsaydim Erdogan'a laf soylemezdim burada, kendisi kurt degil.