Sen Neymısın Be - Ne Kal ıce !!
Senin bütün bu olumsuzluklarin, bangir bangir gazetelerde ve medyalarda dalgalanmasinin, tek nedeninin bütün AKP secmenlerinin veya AKP Hükümetinin bir , fiyaskosu oldugunu, anlatmaya calisman , aslinda senin nekadar kitdüsünceli olduguna, ayna tutmaktadir !
Gelelim senin olumsuz ve kokusmus AKP yorumuna !!
!! AKP POLIZEISTAAT YARATTI DEDINIZ !!
!! AKP BASKICI KENDI CEBINI DOLDURUYOR DEDINIZ !!
!! AKP YOLSUZLUK YAPIYOR DEDINIZ !!
Bak kücük cin ! Sen büyüyünce dahi senin bu konulari anlayabilicegini düsünmesem bile,
senin sacmaliklarina , burdaki okurlarin inanmalari , icin ayrica konuya baska bir acidan bakmalarini istedigimden dolayi , sana karsi sorularla cevap veriyorum.
AKP den önceki hükümetlerden hangisinde(ATATÜRK HÜKÜMETINDEN HARIC) , bu ülkede ki yolsuzluklarin , faili mechul cinayetlerin, kardes düsmanliginin (alevi kürt türk) kavgasinin, hortumcularin, faizcilerin, alkoliklerin, esrarkeslerin , devlet ici soyguncularin, makamcilarin, ASIL POLIS HÜKEMTI OLAN CHP BAHCESI KONUMUNDAKI ERGENEKONCULARIN , FASISTLERIN , KOMUNISTIM, DIYE MILLETI SÖMÜRMEK ISTEYENLERIN, ISRAILE KAFA TUTANIN, veya DÜNYADA TÜRKIYENIN DEVLET BÜTÜNLÜGÜNÜ SAVUNAN BIR HÜKÜMET gördün !!!
Bu AKP diye kücümsedigin , sövdügünüz ve hatta küfr ettiginiz RTE , Ergenekon diye bilinen büyük bir ADALETSIZLIGI CUNTACILIGI CANILERIN YAVASI CHP VE ZAMANIN DYP SININ nin CAN ODASINI yikti !!
Burda basitce yazabiliyorsuuz, yok su kötü bu iyi diye !!
SECIM ÖNCESI HANGI , VATANI MILLETI DEVLETI SEVMEYEN POLITIKACI, PARTISINI TASVIYE ETTIRIR !!
Düsün Ergenekon döneminde CHP ANAP MHP DSP DYP zamanindaki yolyuzluklari !!
Eger o dönemde böyle seyler olsaydi simdi TÜRKIYEDE GAZETE YAZARI kalmazdi !!
HRANT DINK !!! neden öldürüldü !! islamiyete küfür ettigi icin mi ??
yoksa chp partisinin yolsuzlugunu anlatmak istedigi icinmi ??
Senin akli dengen, nekadar yerinde olmasada , reflexlerin hala iyi calisiyor !
her gün yeni bir copy&paste görevini beceriyorsun !!
NEYSE --- TÜRKIYE POLIZEISTAAT OLSA, ERDOGAN BÜTÜN HER SEYI ELINDE TUTSA, ve GELECEK OLAN SECIMI KAZANMAYI TEK GÖREV BILSE, neden kendi partisindeki yolsuzluk yapanlari tafsiye etsin ??
Birde su var , Bu KISILER illaki dogustan AKP li degiller biliyorsundur !!
cogu CHP MHP ANAP kökenliler !!
demem o ki , insanlarin bilhassa politikacilarin, yalan mekanizasyonu okadar gelismiski, BU TIPLERI ilk gördügünde taniyamiyorsun !!
ILLAKI zaman la taniyorsun !!
Birde kötü olan kötü kalir ön yargisi bulunmayan ANLAYIS ve INANCA sahip olan AKP secmenleri , bu SÜLÜKLERE oy verip , ERDEM göstermislerdir !!
+++ Sen yine SEREFSIZCI bir yazinda , AKP SECMENLERININ, CÖPCÜ AYAKCI CARIKLI OLDUGUNU yazmisin , veya bir yazardan kopyalamisin.
KIZ SENIN BABAN SARAYLI MI ??
yoksa senin sürüngecligin nerden kaynaklaniyor ?
BENIM MILLETIMI KÜCÜLTENIN, BANA SAYGISI OLMAZ !
ONDAN DOLAYI BENIM SANA HIC BIR BAGIM BULUNMAZ
SANA NE MUHABBET BESLERIM NEDE SEVECEN GELIRIM
SANA KENDI INANCIMDAN DOLAYIDIR KI
RABBIM DEN AKIL DILERIM !
GEL SOR SU BENLIGIMIN SANA NELER SÖYLEMEK ISTEDIGINI
LAKIN BENEKCIK ; TERBIYEM MÜSADE ETMIYOR; SENIN GIBI TABIRI CAIZSE ANEMI HASTASI BIR KISILIGIM YOK !
ONUN ICIN SENIN SEVIYENE GELEMEDIGIMDEN ÖTÜRÜ BENI MAHSUR GÖR !!
SELAM VE SELAMETLE
SALIH
Geändert von 1978salih (08.01.2014 um 16:44 Uhr).
|