Sacmalik dedigin seyleri artik bütün dünya duydu ve hakkinda konusuyor. - bir
Allah insanlarin gözünü acmaya calisiyor ama cemaat müritleri yine direniyor. - iki
ÜC: Diyelim ki, senin dedigin gibi sözde ben hep sacmalik copy yapiyorum buraya, Cakabey bütün gün copy yapiyor, ben onun kendi yazdigini cok az okudum, o sana niye rahatsizlik vermiyor da, benim gazetelerden aldigim mansetler cok rahatsiz ediyor?
(beni Cakabey örnegin rahatsiz etmiyor. Onun ilgilendigi konulari, paylastigi konulari, onun düsüncesinde olanlar hayretle okuyabilir, hakkidir. Oda cok Zaman gazetesinden alintilar yapar, yani copy yapar. Beni kensinlikle rahatsiz etmez.)
Ben cevabini biliyorum. Sende aslinda bildigin halde, burada göz boyamaya calisiyorsun.
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Nabza gore serbet veriyorum, cogu ironi. Kendi konusma tarzini ve kopyala-yapistir sacmaliklarini gozden gecirebilirsin. Sebepsiz yere hicbir zaman sana bir sey demedim. Simdi yazilarindaki iletisim yanlislarini, hakaretlerini bir bir onune dokerim ama o da ayri bir zaman kaybi olur. Neler oldugunu sen de biliyorsun. Ayni seyle karsilastiginda cocuk gibi mizmizlaniyorsun.
Senin konusma tarzin ve kopyala-yapistir'larin hakkinda ayni seyi dusunen bir ben degilim burada. Bunu da biliyorsun.
|