Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.11.2013, 11:47
Benutzerbild von WpumaC
WpumaC WpumaC ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Sorgulamayan beyni yikanmistir.

Insan herseyi özgürce sorgulayabilmeli, kimsenin buna yasak getirme hakki yok.

Sen öyle inaniyorsan, ozaman o senin bilecegin is. Ben herseyi sorgularim, hicbirseye körükörüne inanmam. Allah insana akil ve mantik vermis.

Hickimse Allah'a zarar veremez. Bunun aksini düsünmek akla uygun degil.

Kimsenin de Allah adina birisinin kolunu, bacagini vs. kesmeye hakki yok. Kimsenin Allah adina insanlari soymaya hakki yok. Kimsenin Allah adina baska insanlarin özgürlügünü kisitlamaya hakki yok. Yok erkekli kizli merdiven kullanmayacaklarmis, yok erkekli kizli bir cati altinda kalmayacaklarmis, yok kürtaji yasaklayacaklarmis, yok sezeryani yasaklayacaklarmis, yok alkolü yasaklayacaklarmis, sokakta öpüsmeyeceklermis. Kim veriyor onlara bu kisisel haklara karismayi?

Benim Allah'im bana alköl icmeyi de hor görmüyor, beni cehennemde yakacagim diye de ürkütmüyor. Müslüman olarak dogdugum icinde baska insanlarda, baska dine mensup olan veya ateistlerden üstün tutmuyor. Benim Allah'im böyle.

allah akil dagitirken acaba sen nerdeydin?

genc beyinleri yikamaya calisan bilgisiz mahluk. (mahluk kelimesini sana her firsatta iade etmekte geri kalmayacagim)!

inasanoglu tamamen özgür birakilirsa cigrindan cikar. bu nedenle de bi takim kurallar sart!

allahin adini kullanip insanlari korkutanlarin sayisi azinlikta.

sayin basbakanimiz bugün gözlemledigi topluma dayanarak müdahale etmeye calisiyor.
bencede, cogu insanlarimiz cigrindan cikmislar, ahlaksizliklar almis basini gidiyor...

öpüsmenin/sevismeninde bir yeri/adabi olmali. masumca kondurulan öpücügü yada el tutmayla kimse ahlaksiz olarak nitelendirilmiyor zaten. suclamalarini abartarak bizlere sunmaya calisma.
dedigim gibi, senin bahsettiklerin kisimlar azinlikta!

su gibi alkol icmeleri, asiri esrar ve alkol tüketerek hem kendilerine hemde topluma zarar vermekteler.

kürtajla alakali:
http://www.hurriyet.com.tr/saglik/20745297.asp

senin allahin, senin inanclarin, senin olsun. kendi dinine masumca sarilmis insanlari RAHAT BIRAK.

Geändert von WpumaC (26.11.2013 um 12:24 Uhr). Grund: /adabi olmali.