Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.11.2013, 20:57
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Sorgulamayan beyni yikanmistir.

Insan herseyi özgürce sorgulayabilmeli, kimsenin buna yasak getirme hakki yok.

Sen öyle inaniyorsan, ozaman o senin bilecegin is. Ben herseyi sorgularim, hicbirseye körükörüne inanmam. Allah insana akil ve mantik vermis.

Hickimse Allah'a zarar veremez. Bunun aksini düsünmek akla uygun degil.

Kimsenin de Allah adina birisinin kolunu, bacagini vs. kesmeye hakki yok. Kimsenin Allah adina insanlari soymaya hakki yok. Kimsenin Allah adina baska insanlarin özgürlügünü kisitlamaya hakki yok. Yok erkekli kizli merdiven kullanmayacaklarmis, yok erkekli kizli bir cati altinda kalmayacaklarmis, yok kürtaji yasaklayacaklarmis, yok sezeryani yasaklayacaklarmis, yok alkolü yasaklayacaklarmis, sokakta öpüsmeyeceklermis. Kim veriyor onlara bu kisisel haklara karismayi?

Benim Allah'im bana alköl icmeyi de hor görmüyor, beni cehennemde yakacagim diye de ürkütmüyor. Müslüman olarak dogdugum icinde baska insanlarda, baska dine mensup olan veya ateistlerden üstün tutmuyor. Benim Allah'im böyle.

Zitat:
Zitat von Qairo Beitrag anzeigen
Sen Allah (C.C),in koydugu kurallarimi sorguluyorsun?. Seni yaratan O, bunu unutma.

Bütün dünyada insanlar senin gibi düsünseler bile yine Allah (C.C),a zarar veremezsiniz. Sonucta herkez ölecek.

Sen Seriat ile ugrasacagina, kadinlara zarar veren insanlarla (Hangi dinden olursa olsun) ugrasabilirsin, o zaman bende senin yaninda olurum.

Geändert von benekalice (20.11.2013 um 21:00 Uhr).