sayfalarca yazilarini zken tek bi cümlemi bu kadar gücüne gitti.haklisin bazen tek bi cümle ya da kelime zkebiliyor insani.bu hissi sende yaratabildigimide görüyorum,statistic brain iddiana halen gülüyorum..garibim ya,killi kollarini gösterebilmek icin kolunu dirsegine kadar siviyan koca göbekli türk polisinin almadigi kayitlari örnek vererek mesrulastircak iddialarini.argumanci basi

bi de,ekran arkasinda salyalarini salgiladigini hayal ediyorum su an.statistic brain : )).
Emin ol,ben yeri geldiginde bi gay'in yaninda yer alabilecek kadar erkegim.sen,güclünün yaninda ayrilmayacak kadar korumaya muhtac kahpe bi karaktersin.üstelik,o güclünün kanatlari altinda ahkam kesersin.senin erkeklik anlayisin bu.Biz az'dan yana oldukca erkeklesir,sen cok'tan yana olabildigince erkek gibi hissedersin kendini.farkimiz bu.
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Adam ibnelesti, uzak dur benden. Escinsel olmana saygi duyuyorum ama ben bir erkegim sen de gay'sin. Orada bir suru erkek arkadas bulabilirsin. Ya da Kuzey Irak'a git yandaslarinin yanina, orada bayagi escinsel olaylar donuyormus. Rahat rahat takilirsiniz, dag havasinda.
|