SENINDE CUMHURIYET BAYRAMIN KUTLU OLSUN REZIL TÜRK GENCLIGININ PARCASI OLAN BENEK !!!!
ARKADASINI KORUMAYA CALISACAGINA KENDINE CEKI DÜZEN VER !!
AURUM sen kendini IFFET li mi saniyorsun ??
Evet hakkimdaki duyumlarin senin yalanlarindir !!
önemli degil !!
beni taniyan nasil erkek oldugumu iyi bilir !!
ama bunu sana inan ispatlama ihtiyaci duymuyorum.
cünki ben senin hakkinda duyduklarimi buraya yazmadim, bilhassa SENIN HAKKINDA BURDA YAZILANLARDAN, SANA DOGRUDAN SÖYLENENLERDEN BAHSETTIM !!
Zitat:
Zitat von xAurumx
“O birşeyden habersiz iffetli mümin kadınlara iftira atanlar, dünyada da ahirette de lanete çarptırılmışlardır. Büyük bir azap vardır onlar için.” Nur 23.
“İffetli kadınlara iftira atıp da dört tanık getiremeyenlere gelince, onlara hemen seksen vuruş vurun. Ve onların tanıklıklarını ebediyen kabul etmeyin. Onlar, fıska batmışların ta kendileridir.” Nur 4.
Ich melde euch beim Admin, die nicks werden oft gelöscht, mehr kann man mit euch nicht machen. Bei soviel Dummheit kommt man nicht gegen an. Ihr seid auch keine Männer, die man ernst nehmen, sogar waschweiber haben mehr ansehen. Einen nachnamen rauszukriegen anhand eine mail ist heutzutage kein akt. Er versucht weiterhin meine mails zu knacken. Versucht sich an mein facebook ranzuschleichen mit freundschaftsangeboten. Andauernd muss ich meine passwörter ändern.
Salih Güven seni de gay barlarinda kölnde gören olmus, üstende ince beyaz bir t-shirtla orda geziyormusun. Evde esini birakip hep oralara takiliyormusun. Bu na ne diyorsun? Eger tersini ispatlamazsan, ta kendisisin. Burda taniklar cok, istersen yazabilirler. Senin hakkinda cok seyler duydum.
|