Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.10.2013, 08:45
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Bunu CHP'liler yapsaydi, Siyonistler diye bagirirdi AKP'li takim. Öyle, AKP'liler futbol takimi tutar gibi AKP partisini tutuyor. AKP ne halt yese, hep iyi bir yoldur. Aynen böyle iste: AKP'liler Burger King iyi yürüsün diye dua edince hosgörü oluyor.

AKP Türk topraklarini satar, AKP Türk Andi'ni yasaklatir, Türk Bayragi'ni yasaklatir, "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözünü yasaklatir, Bebek katili APO'yla bir masaya oturur, onun her sözünü yerine getirir, Yaudiler'den ekmek yapmak icin 2 sene kullanilabilen gen manüpülasyonlu tohumu import eder, saman import eder, Kadinlara makamlarindan küfür ettirir, PKK'ya karsi savasan ve sinirlari koruyan Türk askerisini etkisiz hale getirir, Türk sehitlerini "kelle" diye nitelendirir, kendi oglullarini askere göndermemek icin cürük cikartir, vesaire vesaire

hersey mübah.

Biz burada alistik artik:

Fikirleri hosuna gitmeyenler, karsi argümanlar bulamayanlar herzaman birseyler uydurmustur.

Burda:

Ermeni olursun
Yahudi olursun
Alevi olursun
Kocasindan eziyet görmüs olursun
ailesinden eziyet görmüs olursun
piskopat olursun
buradakilerin hepsinin elinden gecmis olursun
Olursun da olursun yani

[quote=TaylanSadi;2074540]
Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Ben Merkel'i, Schröder'i veya Kohl'u herhangi bir döner salonu acilisinda dua ederken ve AMIN derken görmedim ve haberini de okumadim.

Kahveni nerde iciyorsan ic, beni ilgilendirmez. Ben zaten bunu ortaya atmadim.

Yazilarin basini okumadan, tersiniden baslayip cevap veriyorsunuz hep.
================================================== ============

Tokat Valisi,Belediye başkanı ile Merkel ve diğerlerini kıyaslarsan Türkiyedeki hoşgörüyüde anlamış olursun.BurgerKing ismi ile orayı çalıştıracak kişi Türk de olabilir onun için dua etmek kadar normal bir şey olamaz.Bence sen Türkiye`ye fazla Fransız kalmışsın,resmindeki gibi yüzüne TR haritası+Bayrak yapmakla slogan atmakla hayat yürümüyor,hayal dünyasında geziyorsun cahil kalmışsın cahillll.

Geändert von benekalice (29.10.2013 um 08:57 Uhr).