Zitat:
Zitat von uno
Diger din,dil ve kültürleri bastirarak insanlari tek bir inanca ya da ulusa dayatmak kadar kahpece tutum yoktur.Bi kürt,ermeni ve arap nicin ben Türk'üm diye bilsin ya da nicin "ne mutlu türküm" demeye mahkum edilsin. Bunu,esiri oldugunuz düsünce ve inanctan arinarak düsünün derim. Bi düsünce, insanin duygularini ve vicdanini köreltiyorsa süphesiz o fasizmdir.
Düsünceleriniz ugruna insanliginizi unutmayin,diger etnik kökene sahip insanlarin en az sizin kadar yasam hakki vardir.Aksinde inat ediyorsan o topraklarin parcalanmasi an meselesi.
|
Her kürtü, ermeniyi ve arabi kendin gibi sanip onlarin adina konusma. Herkes senin gibi kendisini dislamiyor, ayrimcilik yapmiyor. Uyum saglayip, türkiyenin vatandasi ve bir türk olarak görüyor. Senin gibiler, ayrimcilik yapiyor.
Benim ailemde hepsi var, hic bir zaman senin gibi konusmadilar. Türkiye icin savasanlar da var. Türk olmayipta ne olacaklar. Türkiyede zaten herkes birbirine karismis, gayet normal yasiyorlar. Dünyanin baslangicinda bu kadar cesit milletmi vardi, hepimiz ayni yerden geliyoruz.
Milleti ayiriyorsunuz böyle düsüncelerinizle. Ayni avrupalilarin yaptigi gibi. Türkiyeyi bölmeye hevesliler.