Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.10.2013, 00:13
uno

Standard

Temel bi ideoloji cercevesinde sinirsiz düsünebilmem beni PKK sempatizani yapmaz.Kim tarafindan o sekil lanse edildigimi cok iyi biliyoruz.

Musti ve digerlerinin bol beepli cümleri seni or...u yapmaz, o tür karalamalara kimse inanmaz,inaniyorsa da beyin meyin arama o kisilerde. Tipki, senin su an benim hakkimda PKK'ya sempati duyuyor diyebilmen gibi.

Ilk yorumum elestiri mahiyetindeydi alirsin ve yükselirsin.Karalama ve batirma cabasi degil.Bazen cevasizligi, cevap olarak kullanabilin.

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Dogruyu söyleyene herkes kizarmis. Ama ötekiler, senin yüzüne gülüp arkandan konusur. Yanliz herkes derken, senin gibileri kast ediyorsan, o zaman bir seyi dogru yapmisimdir.

Buraya nasil bir insanlarin takildigini herkes biliyor, bunlari örnek almak komik oluyor biraz. Tam dedigini de anlamis degilim. Cok karisik yazmisim.
Dedikolularla burda erkekler cok ugrasiyor nedense. Bir kadin olarak bir türk erkegini redetmek, o erkegin kendi gururunu kurtarmasi icin ne yöntemlere, dedikodulara bas vurdugu da ortada. Böyle aliskanliklar burda normal oldu. Tam karaktersiz, iki yüzlü kisilersiniz. Ondan forum yetiyor bana. Hic kimseyi tanimak bile istemiyorum. Gördüklerim migdemi bulandiriyor cünkü.

Arada sirada biraz basiniza vurduysam, o da sizin nasil birileri oldugunuzu sunmak icin. Ama zaten, kendi hareketlerinizle kendinizi batiriyorsunuz.