Zitat:
Zitat von xAurumx
Ne kadar terbiyesizsin. Senin adina utanimiyorum dogrusu.
Peki sende bu varmi? Baskalarinin düsüncelerine karsi saygi? Kendi düsüncelerine aykiri düsen herkese saldiriyorsun. Camur atiyorsun.
Bence kendine artik koca bul. Belki biraz sakinlesirsin. Bizim jöleli salihe ne dersin? Mükemmel bir cift olursunuz. Yani diploma diyorsan, okumus cahil dolu burda.
|
I will call a spade a spade.
ay yesinler seni, benim adima utaniyormus mus mus. senin gibi bir kadina hangi dilde hitap etmem gerekiyordu? saygi deger ile baslayip, daha önce yaptigin cirkin hareketlerini, süslenmis kelimelerle cümlelerin arasina sigdirmami mi istiyorsun? ikiyüzlülük bana yakismaz cirkin kadin.
ben mi camur atiyorum? nerde ne zaman ben sana camur attim? camur atan sendin. simdi o cirkin camurlarini bana mi atmaya calisiyorsun!? argümanlarin yetersiz oldugu zaman hep böyle mi yaparsin sen? cok zavalli birisin sen.
bak yine yalan konusuyorsun. ben ne zaman sizin düsüncenize aykiri bir yazida bulundum? ben sizin yaptiginiz saygisizligi yüzünüze vurdum. isinize gelmedi tabi
yanlis yapan herkese kizarim ben.
örnegin: basini örten genc kizlarimiz, ayni zamanda kot pantolonlarin icinde giydikleri tangalari görünüyorsa, bu tutumun cok celiskili oldugunu belirtirim. maalesef bu görüntü daha cok almanyada yasayanlarda görünüyor.
hatirlarsan bu konu üzeri bir kez daha tarismistik burdakilerle...
sen istersen tasa inan. beni ilgilendirmez. istersen saclarini pembe renge boya, yine beni ilgilendirmez.
sen ve o diger dengesiz kadin, burada birseyleri savunuyorsaniz, adam akilli savunmanizi beklerim. insan bir kere görüsünü aciklar ve noktalar. 64536453546374348 kere degil.
yok efendim AKP' dekiler söyle yapti, yok böyle yapti, siz ne (afederrrrsiniz) moksunuz? farkiniz nerede?
bana koca bul demenle, yine cirkefligini kanitladin. tesekkür ederim cirkin kadin.