Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.10.2013, 06:29
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Sevgili Aurum,

harikasin. Ben laik, özgür ve demokratik düsüncede olan, akilli, saygin, bir Türk kadinini böyle bilirim. Senin gibi Türk'lerle gurur duyuyorum. Böyle degerli insanlarin olmasi insani umutlandiriyor.
Hem Türkce'yi hem Almanca'yi mükemmel kullanmis ve yazmissin. Burada diplomali oldugunu söyleyenler, kütüphanesi büyük oldugunu söyleyenler kesinlikle eline su bile dökemezler.

Saygilarimla

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Senle bulusmakmi, ne münasebet. Ben seni ne merak ediyorum, ne de tanismak istiyorum. Kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Asil senin gibilerle ben bir yerde oturmam.

Forumda yeni bir yöntem kesfetmissin herhalde, herkesi yemege davet ediyorsun, bu da iyiymis.

Tabii kimse benim dediklerimi demez sana, cünkü cevrendekilerden bir farkin yoktur ki, seni arkadas olarak secmisler. Yada sana karsi dürüst degiller. Ancak arkandan dedikodu ederler, senin burda yaptigin gibi herkese.

Sizi bas basa birakiyorum. Muhakkat sana uyan bir kadin bulursun. Bunda zorluk cekecegini sanmiyorum. Ancak benim gibileri biraz zor bulursun. Bendeki baska olan sey, sizden farkim.

Bu da benim noktam!

Geändert von benekalice (03.10.2013 um 08:53 Uhr).