Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.10.2013, 13:42
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Beitrag Yine cevap vermemisin

Ben sana sadece senin inancin ne diye sordum !
sen cevap vermekten kaciyorsun ?

benim kadinlari surda burda ayartamak onlara cekice gözükmek gibi bir sorunun yok .
birde ben burda kendime arkadas edinip onun hakkinda yine burda dedikodu ettigimide bilmiyorum. bunu ispatlarsan sevinirim zira sen beni zan altinda birakiyorsun !

Gerci senin bilerek degilde zaten ZANNEDEREK burda bazi degerleri kötülediginide anladim.

Senin icin uzun uzun yazmaya gelmiyor cünki zaten okuduklarini pek umursamadigindanmi bilmiyorum , anlamak istemiyorsun.

önemli olan senin burda kendi saldirilarina karsilik benim sana yapmis oldugum agir elestirileri anlamis olabilmen.
Sana yaptigim elestiriler senin nekadar kisiligine ve benligine agir gelmisse, senin burda benim dinim ve devletim hakkinda yapmis oldugun elestiriler de benim zoruma gidiyor.

Buna dayanarak senden ricam !! bazi fikirlerini burda paylasirken ne benim inancim hakkinda nede devletim hakkinda SERI bir sekilde propaganda yapmaman.

Bir yanlisin bedelini bütün bir Milletin veya INANCIN üzerine yikmak nekadar dogru ise senin icin, benim icinde senin hakkinda düsünüp karar verdigim yakistirmalar da okadar inandirici olur.

Benim sana yadiklarim bilincisiz bir sekilde kaleme alinmis görüsler degil bilhassa senin hatalarini benim üzerimden size ayna tutmak oldugunu umarim anlarsiniz.

sizin ne basit nede basiretsiz bir kisilik oldugunuzu düsünmüyorum, ama bizler neyazikki öyle bir dünyada yasiyoruz ki , aciyi kendi bedenimizde kendi yüregimizde hissetmedikce asla, haklinin hakkini vermiyoruz.

Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin felsefesi bir müslüman türkün yasam amaci olamaz !
Bu hem inanca zit hemde Kültürümüze!

Onun icin benim atalarimin bir sözü : Igneyi baskasina batirmadan önce cuvaldizi kendine batir ,diye!!!

selam
salih

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Senle bulusmakmi, ne münasebet. Ben seni ne merak ediyorum, ne de tanismak istiyorum. Kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Asil senin gibilerle ben bir yerde oturmam.

Forumda yeni bir yöntem kesfetmissin herhalde, herkesi yemege davet ediyorsun, bu da iyiymis.

Tabii kimse benim dediklerimi demez sana, cünkü cevrendekilerden bir farkin yoktur ki, seni arkadas olarak secmisler. Yada sana karsi dürüst degiller. Ancak arkandan dedikodu ederler, senin burda yaptigin gibi herkese.

Sizi bas basa birakiyorum. Muhakkat sana uyan bir kadin bulursun. Bunda zorluk cekecegini sanmiyorum. Ancak benim gibileri biraz zor bulursun. Bendeki baska olan sey, sizden farkim.

Bu da benim noktam!