Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.09.2013, 19:43
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Ne derdin varsa, cinlere sor Salih. Cakabey neyse, sende ondansin.

Sizin vatansever bir haliniz yok. Siz sadece koyun olmak istiyorsunuz. Kadinlarin hepside sizin koyununuz olmasini istiyorsunuz.

Gerisi önemli degil. Öyle olmasaydi, bir sürü haksizliklara karsi burada sesinizi duyardik. Hayir, kesinlikle bir sey duymuyoruz. Birde insani aptal yerine koymaya calisiyorsunuz.

Milli Egitim Bakanligi 15 yasindaki kizlari evlendirin diyor. Gikiniz cikmiyor. Dogru kendinize söz hakki edinememis 15 yasindaki cocuk kizi koynunuza alirsiniz bu sayede. Tabi niye gikiniz ciksin.

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
Neymis bayan mis ??
Nerden bileyim ben senin ne cins bir asalak oldugunu !!
Sana asla tatli dil yaramiyor.

Kac defa rica ettik !! INSANLARIN DININE HAKARET ETME !!

ONCA KONU ACIYORSUN ISLAMI KUR AN I KÖTÜLEYEN !!

Simdide cikmissin " ülkede her insanin kendi istedigi tarzda, yemesinden ,icmesinden, giyinmesi kusanmasina kadar, basin özgürlügünü, Kadin-erkek esitligini getirecek. "

Senin sahsiyetine tabii olan ve su an aklimdan gecen bir sürü cesit yaratik var ,
ama Onlara haksizlik olur düsüncesinde oldugum icin sana her hangi bir yaratik benzetmesinde ne yazikki bulunmayacagim !!

SENIN PROFILINDE, Yanagina TÜRKIYE HARITASI CIZIK bir RESIM BULUNDURDUGUN icin TÜRK diye nitelendirmek bence CAHILLIKTIR !!

Bu yazdiklarin PROVOKE edici burdaki KÜRT ASILLI Kardeslerimi KISKIRTICI liktan baska bir sey
degildir !!

SEN NE KARAKTERSIZ NE YAPMACIK NE KANSIZ bir KISILIGE SAHIPSIN !!
SATILMIS BIR RUHUN VE BEDENIN VARDIR KESIN !!

YOKSA bu gibi OLUMSUZCA DIN ve VATAN SALDIRGANLIGINA baska bir ANLAM vermek elde degil !!

SENI BIR DEFA DAHA KINIYORUM !!

salih

Geändert von benekalice (20.09.2013 um 20:18 Uhr).