Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.09.2013, 08:18
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Tarikatci oldugunu gizlemiyorsun, dinci olmayan herkez onlarin gözünde gavur ve koministtir.

Ayrica tarikat seyhlerin ellerine cok paralar gecer, Amerika ve Arap ülkelerinden destek görürler. Onlarda bu yüzden para akar. Tabiki teknolijiye karsi olmazlar bu paralarin sayesinde herseyi alabilirlerse. Insanlari bile satin aliyorlar, beyin yikama makimnelerine soykuyorlar.

Sen kendini ikilime düsüyorsun.
Bundan bir kac gün önce artik buralara girmeyecegini, umdugunu bulamadin demistin, simdi gelmissin yine masalciklarini post edip, yakama yapismaya baslamissin. Sen de yani dönek misin simdi?
Sen öyle kafana göre, bu milleti '' gavur '' görüyor diyemezsin! burada bana karsiysan dürüstce karsi ol, iftira veya camur atarak degil.
artik görelim nice dürüstsünüz?

Hayir bende öyle degil. demek ki ben, senin söylediklerinden degilim.

Hem dinci oldugumu kim söylüyor, dindar ile dinci arasinda büyük fark vardir ama senin gibi karaktersiz insanlar sürekli '' dinci '' derler. yalanmiyim?

Ayrica niye herkese komunist diyeyim ki, Hitler, Stalin, Lenin zamaninda bu kisilere karsi savasan Hristiyanlar, Yahudiler de vardi. bunu bilen kisi, Komunist ile Komunist olmayanlari niye ayiramasin ki?

Teknoloji'ye, Islamiyet tesvik ettigi icin karsi degilim. bunu söyledim ama yine de, illa kendi görmek istedigin gibi görmeye ve göstermeye calisiyorsun!
hani diger insanlara saygin var idi?? nerede hani göster, laf ile degil davranisin ile göster de görelim artik su anlayisliliginizi ve sayginizi...

Bunun döneklikle alakasi oldugunu düsünmüyorum, cünkü gelmeyecegim diye söz vermedim. söz verseydim gelmezdim..