Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.09.2013, 08:25
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Ben de anladim ki, sizin gibi yobazlarin hicbirzaman baskalarinin özgürlügü savunmasini anlamayacagini ve anlayamadgini!

Siz 7. yüzyilda gibi yasatmak istiyorsunuz. Oysa kendi capinizda bu geriligi yasasaniz, kimsenin sizinle sorunu olmaz. Ama baskalari 7. yüzyili 21. yüzyilda yasasin diyorsunuz.

Kadinlari da kendini maliniz olarak görüyorsunuz. Bu da kesin. Ve bunu bir sefer daha anladim. Cünki yazdiklarimi degerlendirmeyen ve sadace inancsiz oldugumu görüyosa, Türkiye'de artik kadinlarin ve kizlarin özel hayatlarina karisilmasini, büyük bir heyecan icinde sevinerek izliyor demektir.

O yüzden özgür kizlara yakistirmalar yapiyorsunuz. Sizin yobaz oldugunuzu görmüs oldugu icin, bu kizlar sizi istemedigi icin (cünki özgürler, sizi istememe hakkina sahipler Atatürk sayesinde), bu kizlara iftira atiyorsunuz.

Zitat:
Zitat von turkogluturkiye Beitrag anzeigen
Inanci olmayan insanlarin neden inanclarda hata aramaya calistigini, neden inancli insanlara karsi komik tavirlar icine girdiklerini cok merak etmistim, yillarca bahsi gecen insanlar hakkinda bilgi toplamaya calistim ve netice cok vahim..Ögrendim ki inancsiz insanlarin aslinda inancli insanlara vaad edilen mükafatlari kiskandiklari,suur altlarindaki dürtü burdan kaynaklaniyormus.bircoklari bunun farkinda bile olmadiklari halde kukla gibi dürtülerinin esiri oluyorlar.Konu cok genis bir arkadasa doktora tezi olarak tavsiye edecegim

Geändert von benekalice (03.09.2013 um 19:55 Uhr).