Benim Islam'a karsi kinci oldugumu ileri sürüyorsun. Ben Islam'a karsi degil, Tayyip'in insanlarin özel hayatina burnunu soktugu icin kiziyorum.
Hic ekledigim makalelere yönelik bir degerlendirme yapmamissin. Sadece her zaman yalan diyorsun. Her gazeteden kaynak gösteriyorum, yine bana yalanci diyorsun. Ve en sonunda da bana beddua etmeye baslamissin. Sen nesin peki?
Sen cok müslüman olsaydin, bir bedduanin dönüp dolasip seni vuracagini bilmen gerekirdi.
Ben kendi capimda inancliyim, ama kesinlikle bir devletin sahislarin özel hayatina karismasina karsiyim.
Kiminle evlenmeden yasayacak, kiminle sokakta el tutacak, sevgilisiyle sokakta öpüsmesini, kimse yasaklayamamasi lazim. Hamile kadinlar sokakta, karinlarini gere gere yürüyebilmesi gerekir. Kürtaj kararini devlet veriyor, yasak,
kadin nasil dogum yapacagina karar veriyor, sezaryen yasak.
Sort giyene karisiyor. vs. vs.
Simdi Milli Egitim Bakanligin'dan bildiri gönderiyorlar, kizlarinizi serbest degil daha SIKI yetistirin diye. Ogullarinizi da sikmayin, onlara ilerde zarar getirir diye. Bu esit hak mi?
Bakire kontrolleri yapilan yurtlar hakkinda bilgiler okudum. Yapilan kisilerin yasi 17-18, zorla oluyor bu olaylar.
Bunlar hepsi Türkiye'nin 21. yüzyilinda Tayyip hükümetinde oluyor.
Seriatin herkezin hayatina yerlestirmenin hakki kimde var? Tayyo'da mi?
Artik o mu kadinlarin ve diger insanlarin hayatina karisma hakkini Allah'tan devr almis?
Bir de buna birsey söylesene.
Begendin mi?
Bu islamci politikacilara karsi kinim var. Hic bir ülkede insanlari özgür halinde birakmamislardir. Hep baski.
Bundan öte aydin kisilerin de susturulmasi baska bir mesele.
Say say her gün bitmiyor.
Insanlar dünyaya hür gelir.
Ve senin basligina bir cevap yazayim: Siz kimseniz, kazanmaya caslimissiniz.
Tayyip'i secenler sayesinde, AKP'nin ve Tayyip'in gercekten demokrasiyle bir alakasinin olmadigini görmüs olduk.
Yanliz Amerika ve Israil onu beslemekten vaz gecerse, onun gitmesiyle, bizim de biraha demokrasi sansimiz olur.
Geändert von benekalice (03.09.2013 um 19:59 Uhr).
|