Reklam Sız !!!
EMİN ÇÖLAŞAN
"Tayyip yandaş bir televizyon kanalına çıkmış, üzüntüsünden ağlamış.
(...) Bu şahıs ne kadar duyguluymuş yaaa! Ama başkaları için duygulu, kendi insanı için duygusuz. Türkiye’de bizim binlerce insanımız, askerimiz, polisimiz, sivillerimiz öldü veya öldürüldü, nice dramlar yaşandı ve yaşanıyor. Onlardan birinin arkasından ağladığını görmedik, duymadık… Bırakın ağlamayı, üzüntüsünü bile açıkladığına tanık olmadık. Gezi olaylarında polis tarafından öldürülen fidan gibi gençler için acaba üzüldü mü, sevindi mi?
Serefsiz cölasan, sen gidip üc kurus parani surda burda kazinolarda kariya kiza kaptirirken,
bu milleti neyinle savunma hakkini kendinde buluyorsun.
BENI savunabilecek cibilliyetin veya ilmin varmi gerizekali dandik beygir !!
Buraya senin yazini yapistiran arkadasa tesekkür ediyorum.
Bu adam da ki kansizlik hastaligini iyi bilirim.
Bizzat kendisi ile tanismisligim var .
Ben böyle yavsak dönek ve bilgisizine hic rastlamamistim.
Adam da ne konusma nede yazma sanati var. Neyi var nerden torpili onu akilli bir insanin anlayacagindan hic süphem yok.
Bunun Gibi Itleri salarlar ortaya, pohpohlarlar cebine bes on kurus para koyarlar, gazetede köse yazilari yazar populer yaparlar ve bunu kukla gibi oynatanlarin gercekte istedikleri bir vicdanli veya vatansever ciksada gebertse .... gebertsede milletin biraz daha kötüleseler.
Onun bunun cocuklarindan olan MEMO(E)LI gibi cikarlar cnn e , ingilizceleri varmis gibi gaz bombasini ingilizceye ceviri yapamayan güdükler , memleketi satar aleni bir sekilde , Kansizin TOHOMUNU , adam ilan ederler, milleti satti diye !!
Lan yavsak diye sorarlar adama , senin bahcende yetistirdigin, otlardan mi kazaniyosun parayi yoksa seni sevdikleri icin aldigin reyting lerden mi !!
Sende git SAT vatani 2 saat icinde serefsizce.
Haaaaa, senin lafinla zaten bir sey olmazda , yaptigin SEREFSIZLIK bu toprak icin sehit düsmüslerin kemigini sizlatmazmi ???
ADAM gibi birinin kritigini yazin kopyalayin,
Savundugunuz veya yazisina asik oldugunuz Zübbelerin burda reklamini yaptiginiz zaman , sizinde onlar gibi VATAN SATMAK icin elinizden geleni yapiyorsunuz sanarlar.
Okumak iyi bir sey, kaynagini bilmek gerek !!
Yoksa ögrendiklerin bir cekirdek kabugunu doldurmaz, seni her yerde maskara yaparlar.
Eger Emin Cölasan a ulasabilirsen sor.
Bu yilki Yildiz Teknik Üniversitesindeki sempozyumda Dr Salih Güven size ne dedide, konusma hakkinizi bile kullanamadiniz diye !!
Lütfen sevmediginizi sevmeyin, istemediginizi oy sandiginda ezin, ama bunun gibi SEREFSIZLERIN reklamini burda yazmayin !!
O Hödük haline her gün agliyo, pislikten burnunu cikaramiyo, gelene gidene hala hirliyor !!
salih
|