Zitat:
Zitat von benekalice
da angut heriflerin mali. Heryer Puff. Bu dünyada 4 kadinla evlenecek, öteki dünyada da 70 huri bekliyor olacak onu. Her yer Grup Sex! Afferin bu adamlara.
Siz cag atlamak degil, ip bile atlayamazsiniz!
"Adalet, sabır ve merhamet konusunda kendine güvenemeyenler, hiç ikinci eş hayalleri kurmasınlar. Dünyada eşlerinin hakkını gözetemeyip cennetteki hurileri riske atmasınlar."
|
Iyi de o kadinin yorumu, benim veya Islamin yorumu degil ki?
ben senin gibi fanatik degilim ki, insanlarin hic bir yazisini almayayim?
icinde her sey dogru olmak zorunda degil, cogu dogru o yanlisi da sen göstermis oldun...
ama tek onu göstermedin, ne oldugunuda gösterdin!!
o söyledigin seyleri günümüzde, Islam ile alakasi olmayanlar cok yapiyor ve zaten onlar cikardi!!
sen o zihniyeti desteklemiyor musun? destekliyorsun ama sirf 4 evlilik konusu acildi diye Islam'a saldirma firsati bulup Hurileri kattin...
Huri konusunda bile '' istemeyen huri de istemez '' serbest...
Ha sen bu söylediklerini, böyle bir secim hakki vermis diye Allah'a söylüyorsan o da senin meselen beni ilgllendirmez...
Allah'a hakaret ediyorsan, et. meydan senin....
Esasında Kur'an'ın tavsiyesi de tek eşliliktir: Zalike edna en la teulu: cevretmemeniz için en az olanı daha makbûldür. Nisa üç böyle bitiyor. Yetmez mi? Efendimiz gençliğinin en hızlı yıllarında 40 yaşına kadar tek eşli kaldı. Efendimiz Hz. Ali'nin Hz. Fatıma üzerine evlenme isteği üzerine onu azarladı. Hz. Ali'ye verdiği cevaptan kızlarıyla everirken Hz. Osman'dan da böyle bir söz aldığı zımnen anlaşılıyor.
Hayır, işin esası bu... Diğeri ruhsat. Ruhsat'lar aslın yerini almamalıdırlar.
Mustafa islamoglu