Kenan denen zatin Zülfikarla Dracula'nin samirsakla alakasi kadar alakasi yok
Artik bu Kenan denen yalanciyi, iftiraciyi, kültür lümpeni bir zavalliyi, kendini orospucocugu ilan edipte buna bariz bir sekilde ispatlayipta kendini rezil ettigi gibi annecigini de rezil eden bir mikroorganizmaya cevap yazmayacagim. AKP'nin oylarinin düsüsünde onunda payinin oldugunu biliyorum.
Bir keresinde ayagim kirildi 6 hafta burdayim yazmisti sonra bana Derendorf S-Bahnhof'taki camiye gel demisti, gelmistim ama öyle birisi yoktu.. Zaten ayagim kirildi dedikten 4 gün sonra karsima cikacak adami ben görmedim, hele Kenan denen o zavalli cocugun cikacagi hic olamazdi..
Buraya geliyor yok adres ver yanina gelecegim demisti, adres veriyorum ve bana haber ver, Vaybee'den bana mesaj atarsan aninda ben bilgilendiriliyorum ve ben bir dakika da yanina gelirim diyorum, is yerimizi bulamazsin diyorum.
Kenan ikinci kanaldan: bu seferde ben geldimde, ettim de, tuttum diye aylardir, yandas medyanin bir minübüscü kadar karizmatik olan AKP genel baskani Erdogan'a yazdigi, haber degeri tasimayan ve sirf yalakaliktan ibaret olan sacma sapan cümleler yigininin on mislisini buraya yaziyor"..
Ama ne hikmetse bana bir mesaj atmasini beceremiyor.. Cünkü ici disi yalan, hainlik ve kahpelik. Egri agactan dogru dal cikmaz.. Ama burda ben, yukarida da Cenab-i Allah Teala onu "EZAN" ile yerin dibine soktu ve rezil etti... Türkiye'de oldugunu belirtten Kenan, daha ezana bir bucuk saat var demisti, ki Ankara'da bu iletiden bir kac dakika sonra aksam ezani okunmustu... Türkiye'nin hic bir yerinde Ankara'da aksam ezani okunduktan bir bucuk saat sonra aksam ezani okunmaz.. Bunu bilmek icin bilim insani olmaya gerek yok...
Düsene el uzanmaz ayak uzanir, elimi ben ona uzatmam, ayagimla da ancak tekmeleyecegim icin ezmeyim su zavalliyi deyip artik ona en büyük cezayi verip ona ilgi göstermeyecegim..
Aslinda ben ona da bu kadar kizmadim. Bi-seksüelligi, beni tiksindirse de beni ilgilendirmezdi, siyasi görüsler objektiv bir bicimde daha da güzel tartisilabilirdi ancak kendini akademik ve tahsilli ilan ediyor, ne okuysa?!?! Ama davranislari hicte bir akademik bir insana yakismiyor... Orasi da bana viz gelip tiriz gitmisti. Ancak beni sinir eden en büyük olay, Atatürk gibi Türk Milleti'nin ve tarihinin en büyük karakterlerinden biri olan ve bize bir cagdas, ileriye dönük ve islam ülkeleri arasinda en moderni ve en güclü ülkeyei armagan eden bir insana ettigi agir hakaretler aslinda onun ne mal oldugunu gösteriyor.. Bu nokta da ona, senin bana hakvericegini düsünüyorum, hakli yere kizmistim.
Bir de Düsseldorf'ta beton gülleri olan müslüman Türk kizlarini, kahvelerden ihtiyar deyyuslara para vererek istettip onlarin hayallerini, duygularini ve neticede de bedenlerini TECAVÜZ ederek kirletiyordu bu teyzesinin kizi ile evli olan ve ailesi dogu illerinden Izmir'e göc etmis olan Kenan denen adi sahisin..
Ve kizlara da damardan nagmelerle hikayeler anlatirmis. Yok ben bir kizi sevdim, yok o kanser olmustu, yok kemoterapi, yok ölmüste, insanliga ve dünyaya küsmüste falan filan.. Onun yalanini bilmem ne ediyim diyorum...
Bazılarına da insan dışkılarını kendine ve başkasının bedenlerine sürmekten ve sıvı insan dışkılarını, yani idrarını içmekten hoşlandığını belirtirmiş. Bu türden bana bir cok email geldi Kenan denen zat ile muhattap olan insanlardan...
Am en cokta bu benim sinirime gitmisti Salih kardes. Benim kiz kardesim yok ama olabilirdi, böyle bir durumla herkes karsilasabilirdi.. Bu mu insanlik, bu mu ahlak? bu MÜSLÜMANLIK???...
Geändert von the_last_time (07.08.2013 um 16:02 Uhr).
Grund: Düzeltmeler ve bazi eklemeler...
|