Zitat:
Zitat von the_last_time
Bi-seksüel, kerhaneci Kenan ben cevabi verdim ama sen alamiyorsan bu benim sorunum degil.. Anladin mi? Git bilim ve ilim ocagi o kahve'ye ve o pic babana sor, belki sana ögretir..
|
orospucocugu lastosch birak bu küfürleri. simdi anani bitirdin babana gecmissin.
dönelim konuya: sen mitingde 100.000 kisi yoktu dedin. fazla olursa yine orospucocugu oluyordun. ve ben öyle olmadigini ispat ettim.
sen o mitingde bir tane bayrak yoktu dedin ve ben sana hem resim hem video ispati ile yine kendi tabirinle orospucocugu yaptim.
- simdi 1,5 milyondu ama kivir kivir kivir yapiyorsun. kivirmaya calistigin ve ortaya attigin iddialari ispatlayamiyorsun.
- bir tane bayrak yok demistim ama orada cok bayrak yoktu deyip kivir kivir kivir yapiyorsun ve yine ortaya attigi iddialari ispat edemiyorsun.
senden süphelenmeye basladim, sen acaba dansöz olarak mi dogdun godos lastosch?
rezil oldun lan bana burada mail atiyorlar sen haklisin ve lastoscha orospucocugu demene kimse karsi cikmiyor cünkü herkes onun bu kelimeyi kendisine yakistirdigini gördü diyor. ama fazla üzerine gitme cocugun yarin kendisini camdan atarsa vicdan azabi cekersin diyorlar.
lan oc lastosch gercekten o kadar vahimmi halin?