Zitat:
Zitat von Zulfiqar
bu iddia ettiklerini ispat et dersem ne yapacaksin oc lastosch?
ispat edemeynin anasini sikeyim dersem ne yapacaksin?
zaten kendini orospucocugu olarak ilan ettin. simdi anasini siktirende olacaksin.
onun icin iddia etmeden bunlari düsünerek yazmani tavsiye ederim.
bak ben analari bu tür islere karistirma yandasi degilim. onun icin ananin sizi niye birakip türkiyeye gittigni hicbir zaman burada konu yapmadim. niye adi cikip rezil odugunu hic yazmadigimi simdi anlamissindir. belkide bilmiyordor diye düsünmüssündür ama ben cenk barbaros kemal yusuf ve digerleriyle konustum kocum. erkek olsan onlari arayip bi sorardin. ama ona bile erkeklik gerekir.
|
Seninde Medine müsrikleri gibi Hz. Muhammed'in her ispatina inanmadiklari gibi sende bana inanmak istemiyorsun, söylediklerimin dogru oldugunu bile bile..
Önce küfürler et sonra da tahsilden bahs et.. VWL ve BWL'nin amina koyum, onlar ders mi lan, doktorasini yapsan kac yazar...
Sana ne dedim, gelecegim ve seni bulacagim, bu üc gün, ya da üc hafta, ya da üc ay, ya da üc sene sonra olabilir orasini simdiden söyleyemiyorum, ama kesin gelecegim Kenan gelince de seni bulacagim...
Ondan sonra seninle külahlari degiscegim Alah'tan korkmaz kuldan utanmaz bi-seksüel Kenan... Kel kafanin üzerine Kirkpinar yagli gürescilerinin gövdelerine zeytin yagi döktügü gibi senden kel kafanin üzerine dök.. Ne olur ne olmaz netice de Pisseur'da sert bir seydir...