Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.07.2013, 14:41
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von zerrecikler Beitrag anzeigen
görüsünü dogru buluyorum, ama inan bana caban bosuna. hatirliyorsan sana bir kere bir sey demistim, "istedigin kadar sinek öldür, sinekler yine sofrana konacaklar". kendin gibi duyarli insanlarla - inandigin yola devam et. bilirsin, sonunda sinekler yem bulamadiklari zaman xxxx konarlar!

ne mutlu sana, bir gün icin olsada, cocuklari mutlu edebilmen. onlarin mutlulugu bana huzur veriyor. sokaktaki kedinin bile bana tesekkür etmesi, bana inanilmaz bir huzur veriyor.
sende haklisin bu sineklerin bitmeyecegini bildigim halde ve sinekleri ezmekle bitiremeyecgimi bildigim halde dayanamayip karsima cikan sinekleri eziyorum.

zaten ramazandan sonra isler cok yogun. buraya ugrayacak vaktim olmayacak. su önümüzdeki 2-3 hafta biraz daha egleneyim burada sonra bu sinekleri sana emanet ediyorum.

benim bu sineklerde anlamadigim olay gidince iftira ve hakaretlerini devam etmeleri. niye burada olmayanlar hakkinda konusmayi marifet görür bunlar?

dönelim cocuklara. insanoglunu mutlu etmekten daha güzel birsey yok. kurbanda afrikaya gidip oradaki kardeslerimize et dagitirken onlarin gözlerinde o kadar sevgi görüyorsunki dünyalara bedel.
belli bir miktardan sonra gözünü doyurup baska insanlara yardim edeceksin.
ben bugün bütün islerimi biraksam Allah'a sükür ömrümün sonuna kadar sadece faizlerim yeter artar. bu firsati bana verene bende baskalarina vererek sükranda bulunmaya calisiyorum.

ama öyle insanlar varki yedi sülalesinin yiyemeyecegi parasi oldugu halde gözleri doymuyor, onlarinda gözünü kara toprak doyuracak.