Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.07.2013, 12:01
zerrecikler

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
bu konuda sana hak veriyorum ama ben alet etmiyorum sadece lastoschun kendi söylediklerini tekrarliyorum.

"adres yanlissa orospucocuguyum" diyen zihniyetin anneleri alet etmesini bende en az senin kadar kiniyorum.

cok üzülerekte lastoscha orospucocugu lastosch diyorum cünkü ona sözüm var. gelir o adreste seni veya senin sirketini bulamazsam sana bundan böyle orospucocugu diyecegim.

bizde sözden geri dönmek yoktur. keske bir kere bende dansöz gibi kivirabilsemde lastoscha artik orospucocugu demesem diyorum ama benim yapimda döneklik bulamiyorum.
yani ölene kadar xxxxx diyeceksin? yorulmadin mi toni? bu gibi insanlar seni yormuyor mu? bence onca enerjini sokaktaki ac sussuz cocuklara ve hayvanlara harcasan, cok cok daha büyük bir sevap islemis olursun.

bana simdi laf sokusturmaya hic kalkisma. ben senelerdir türkiyede bulunan öksüz cocuklar kurumuna yardimda bulunuyorum. türkiyeye tatile gittigimde de, cogu zamanim sokaktaki hayvanlari beslemekle geciyor. ne yapim, onlari gördükce vicdanim rahat edemiyor.