Bak bi-seksüel Kenan,
ben annemin evinde oturmuyorum. Keske oturabilseydim. Ama o baska bir knu. Kirk yasimda degilim, ama 40'i misli misli asmis sevgililerim oldu ve hic birisini kerhaneden olmadi sende ki gibi

Hatta isteseydim istesem daha daha fazla olurdu..... Aslinda ben Cem Yilmaz gibi yapacagim.. 40 yasinda evlenmek normal bu devirde..
Aramizda homo aramaya gerek yok Kenan. Aynaya bak yeter, orda görürsün homolarin alasini...
Sen sadece homo da degilsin, sen en adi insan türüsün.. Ben homolara aciyorum, ama sana acimiyorum Kenan...
Burda baska bayanlara
Natursekt'i sevdigini onlarin yüzüne idrar etmesini istemissin, ve sende onlara sidiklemek istemissin, Kotspielchen'lerin de, ya bokunuzu bir birinize sürmeyi de severmissin..
Olum sende ki fanteziler bir lagim faresinde bile yok lan kurbaga
Sonra tessetürlü kizlari istetirip onlarin irzina gecmissin... Kiz isteme merasime de kahvehaneden ihtiyar bir pice para vermissin... Anne rölünü kim oynadi Kenan? Ordan kerhaneden birini mi cagirdin?
Sonra yalan yanlis hikayeler anlatiyorsun.. Yok cok sevdigim birisi vardi, yok kanser olmustu, onun ölümü senin psikolojini bozdu, seni kötü insan etti falan filan ...
sonra da gaylerle de cinsel münasebette bulunuyormussun.... gay and fun miydi, gay toy cocuk muydu birisi bana bunu anlattmisti...
Sana cidden aciyorum Kenan, ne pis bir insanmissin!
Olum sana Mevlana bile kapisindan siktir calar.. Ne