Zitat:
Zitat von Cakabeyy
Nasil davranirdim..
Vallahi kardes, hepimiz hataliyiz...Basta ben, Zulfiqar, Sen hata yapiyoruz..
Aslinda söyle yapmamiz lazim; Zulfiqar, The last time'in hatalari sunlardir, The last time su yaptiklarindan vazgecmelidir, Cakabeyin hatalari sunlardir, Cakabey su yaptiklarindan vazgecmelidir diyecek
Sonra Sen, Zulfiqarin hatalari sunlardir, Zulfiqar su yaptiklarindan vazgecmelidir, Cakabeyin hatalari sunlardir, su yaptiklarindan vazgecmelidir diyeceksin
En son olarak da Ben, Zulfiqarin hatalari sunlardir, Zulfiqar su yaptiklarindan vazgecmelidir, The last time'in hatalari sunlardir, The last time su yaptiklarindan vazgecmelidir diyecegim
Bu sayede daha seviyeli, daha olgun tartismalarin zeminini atmis olacagIz..
Birbirimizi daha iyi tanimis ve birbirimizden bir seyler ögrenmis olacagiz..
|
cok dogru söylemissin caka kardes,
öncelikle bu sinsilikleri birakip adam olmayi ögrenmeleri lazim.
ben buyum deyip düsüncelerini herkes yazsin ve savunsun ama kendisini baskasi olarak gösterip arkadan hanceri vurmak isteyen yezitlere kendi silahlariyla vurmak gerekiyor.
fark ettiysen burada bir cogu iftira ve yalanla düsüncelerinin hakliligini göstermeye calisiyor. aslinda kendileride biliyorki gerceklerle haksiz cikacaklar.
oc lastoscha gelince ben ona bircok kere sans tanidim ve her seferinde cakti. ben onu burada desifre ettigimde bana barbaros, cenk kemal yusuf bunlari anlatti dedim. o aylarca ben öylelerini tanimiyorum diyerek inkar etti. sonra o kadar köseye sikistirdim ki itiraf etti.
bende lastosch niye daha önce inkar ediyordun? ilk bastan tamam kardes ben buyum lütfen yalanimi ulu orta ifsa etme deseydi merhametli olurdum dedim.
aradan iki gün gecmeden o yazdiklarini sildi ve yine inkar etmeye basladi.
böyle serefsizlere ne yapsam az. ama oc lastosch gelip özür dilerse affederim. gelsin evet ben devamli yalan söyledim desin ben affetmeye hazirim. bunu yapmadikca ben onu burada ezecegim. hala büyük konusuyor.
seni gelip bilmem ne edecegim diyor. aradan 9 hafta gecti hala tik yok.
bu tür hödüklere ne zaman gideceksin demek gerekiyor. aslinda chp'li arkadaslar böyle chp'yi renciden edeni arasindan cikarmasi lazim. chp'li kivirmaz gider isini bitirir demesi gerekiyor. ama hepimiz biliyoruzki ne kadar basiretsiz varsa chp'de bulusuyor.