Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.07.2013, 22:26
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von Monday Beitrag anzeigen
Adalet mi? O halde neden benekalice nin yazilarini elestirip zulfiqar in spam paylasimlarini elestirmiyorsun? Neden zulfiqarin iftiralarina tepkisiz kaliyorsun? Adaletin bu mu senin?

Demokrasi deyip duruyorsunuz ama kendi düsüncenizde olmayani asagilamaktan, iftira atmaktan cekinmiyorsunuz da.

Ya da kadin gazeticiye "sizin bacak aranizi cekip yayinlarim" diyen milletvekilinize gikini cikarmayan sen, aksine hemen baska bir link atip pisligi pislik ile mi temizleyeceksin? Türkiye nin her yerinde tecavüzler olurken tecavüzcüler serbest birakiliyor, "sizler" bu olaylar sirasinda oturuyodunuz Sümmeye Erdogan hakkinda sadece bir tweet atilinca ne batti size?
Bu hükümetin tecavüz ve cinsel taciz konusunda zerre kadar hassasiyeti olmadigini hepimiz biliyoruz ki kücük cocuklara tecavüz eden failler bile catir catir serbest birakiyor. Tecavüzlere maruz kalanlar bu kadar ucuz mu, ondan cok degersiz mi simdi?

Ve evet, insanlarin dini duygularini kullaniyorlar, hatta basganimiz (<3 askim benim) Allah da size tuzak kuruyor demekten bile cekinmiyor. Bunlara da sessiz kalmakla beraber hala Erdogan a karsi bi kelime cikmiyor agzinizdan. Ki benim din ile zaten pek aram yok, sizin icin diyorum yani.
Ölüm hepimizi de alacak, ha benim icin zaten önemli degil de, ama siz inananlar icin o zaman ne Tayyipiniz, ne Fethullahiniz, ne Said i Nursiniz, hic bir seyiniz sizi kurtaramayacak yasayacaginiz dehsetten.
Bu kadar yaziya ne gerek vardi?

Bunlari bana söyleme, ben Fanatik bir Ak partili de degilim, Fanatik bir Said Nursi hayrani da degilim. Ben gerektiginde Nazim Hikmet'i de överim, Aziz Nesinide, Fethullah Gülene saldiran Kadir Misiroglunu da!

Zulfiqar ile daha önce tartismadigimi nerden biliyorsun? Zulfiqar'a sor, cevaplasin...

benekaliceye sana da bir iki kez söylerim, sonra kendi isime bakarim..