Zitat:
Zitat von the_last_time
Zitat:
Zitat von Zulfiqar
türkiyedeki 2002 öncesi üniversitelerin egitim standartlari ortada.
son 10 yildir yeni ünivesiteleri biz kurduk. egitim standardlarini biz yükselttik.
daha önce isteyen yurtdisinda okutuyordu ve bu bizim icin cok önemliydi.
en iyi egitimi görebilen genclerimizi yine vatana getirip en üst pozisyonlarda calisyorlar simdi. türkiyeyi yöneten kesim cok iyi egitim gören kesimdir.
kiskanma tahsilsiz oc lastosch, senin icinde gec sayilmaz. git okula yazil ve liseden sonra üniversiteni oku 
|
Allah'im ya bu mübarek ayda da bana küfürler etiriyor ya kendisine bu ne idigü biseksüel Kenan, daha artik sasirmamak elde degil. Beni bitirirmis bu cöl bedevisi. Adini da Zülfikar koymus. Ne oldugunu da bilmeden..
Bana Alevi demesine var ya hayran kaliyorum. Cünkü bana Alevi demekle beni onurlandiriyor bu geri zekali..
Aslinda Türkiye'nin bütün Kürtleri ve Türkleri oldugu gibi Alevi idi. Sonradan sünnilestiler, bunda Yavuz Sultan Selim'den sonra... O zamana kadar Osmanli'da Bektasi idi...
Olm bak Alevilere fazla hakaret etme, bumerang gibidir , döner dolasir seni bulur ve kanina dokunur geri zekali tarih bilgisi yoksunu seni 
|
orospucocugu lastosch sen sadece baskalarina degil kendinede küfür eden birisin.
kendisine orospucocuguyum diyen birisi alevi olamaz ve bunu ben hicbir zaman söylemedim. dikkatli oku tahsilsiz herif ben daima sana cakma alevi diyorum.
gelelim islam dünyasindaki alevilerin sünnilesmesine. gercek aleviler cakma aleviler tarafindan dislaniyorlar. camiye giden aleviler, oruc tutan aleviler, namaz kilan aleviler hain olarak cakma aleviler tarafindan ihanetle suclaniyorlar.
osmanlida bircok aleviler en düzgün dini takip eden sünnidir diye en dogru ibadet seklini secmistir.
günümüzde hala 5 vakit namaz kilan aleviler bunu gizlice yapar.
arkadaslar biraz arastirirsaniz bu cakma alevilerin binbir türü oldugunu göreceksiniz. hepsi birbirine düsmandir. her dede baska fetvalar verir.
gercek alevilik hz. ali'nin yolundan gitmektir. hz. ali gibi yasamaktir.
hz. ali 5 vakit namaz kilar. camide ibadet ederdi. oruc tutardi.
cem evlerine gitmezdi (o zamanlari cem evi diye birsey yoktu)
ibadet seklidir diye dans etmezdi.
baska inanclara sinsice saldirmazdi.
bunlari göz önünde tutunca gercek alevilerle cakma alevileri ayirmaniz cok kolay olacaktir.