Zitat:
Zitat von the_last_time
Bi-seksuel Kenan,
diyorum ya sen beni nasil görürsen gör, bu beni fazla ilgilendirmez..
Bir de insanlarin, örnegin sayin Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'ün özeli seni ilgilendirmemesi lazim. Yaslar uyumusmaz, beyinler uyusur. Eger onun hayat arkadasi ondan kirk yas daha kücükse, yinde 30'lu yaslara ramak tutuyor. yani resit bir insan.
Sen onun hesabini yapacagina Hadis kitaplarindaki sapik sübyancilarin Hz. Ayse'yi 6 yasinda Hz. Muhammed'le cinsel iliskiye girdigini örnek göstererek cocuklara tecavüz etmesine ne dersin? Sen onlara bi cevap bul. Ama senin beynindeki hücrelerin sayisi kel kafandaki killardan bile daha az oldugu icin buna cevap veremezsin..
O insanlar sorup sorusturan insanlar, onlarin niye böyle düsündüklerine kafa yoracagina onlari hakaret etmekten baska bir tutum sergiliyemiyorsun. Bu da senin acizliginin belirtisi.. Senin tahsillin de ne cabuk sinirlarina geliyor
Ben onlari okuyorum cünkü onlarin düsüncesi bana Islam'i ve dolaysi ile Cenab-i Allah'u Teala C.C.'yu sevdiriyor ve beni O'na yaklastiriyor..
Boka da milyonlarca sinek konuyor, ama bok yine bok kaliyor... Bir gülün dalina da ancak bir bülbül konuyor, ama gül yine gül güldür....
|
orospucocugu lastosch,
kendisi hocayim diye her firsatta televizyona cikmayi kacirmayan hocanin özeli mi kalir? özelini korumak isteyen karisina küfür edip karim ruh hastasi demez. benim sekreterimle bir iliskim yok karim yalanci demez.
6 ay sonra ayni o sekreterle evlenirse insanlar kimin yalanci oldugunu sorar.
tv'lere cikip müslümanim demek baska bunu yasamak baska.
kendi lehin fetva vermek ne demek. yasinin yarisi eksi 5 evlenilecekmis. lan oc lastosch sen 40 yasindasin. hocanin fetvasina göre sen 15 yasinda bir kizla evlenmen gerekiyor.
adami artik hicbir programa almiyorlar. bircok programda sert sorular sorulunca cocuk gibi kalkip kacan hocayi kimse programina cagirmiyor artik.
her firsatta benim kitaplari alin okuyun demeyi firsat bilen son zamanlarda kimse cagirmadigi icin magazin programi saba tümerde cikiyordu. ama defalarca ana avrat küfür ettigi icin artik saba tümer bile programa cagirmiyor.
ramazanda denizde yakalaninca gazeteci bu kadar uzaklara kadar yüzüyorsunuz ama deniz suyu girmezmi insanin agzina deyince.
hemen oracikta yeni bir fetva getirdi kasar nuri öztürk. deniz suyu icmek orucu bozmaz.
bu boklu cakma hocanin bircok yalani ortaya cikti.
o tarihe kadar cuma namazi kilarim diyen adam birkac ay sonra kilmiyorum diye itiraf etti. ve hemen yeni bir fetva verdi. cuma namazi türkiye'de farz degilmis.
bu adam hakkinda yazilacak cok sey var ama cok gereksiz. yapmaya calistigi seyleri bizim sayemizde millet kanmadi.
biz sizin gibi serefsizleri desifre ettikce siz amaciniza ulasamayacaksiniz.
ve son olarak bakiyorumda babasina küfür eden edip yükseli hic savunmamissin. hoca dedigin adamlarda fos cikti. müslümanim deyip müslümanliga küfr eden serefsizleri hic sevmem oc lastosch.
sen önce kendinin hangi dine mensup oldugunu ögren sonra gel buraya yaz. git o dedelrine ve kendini tarif ettir. bir iki tur dans ederek günah cikart belki aklin basina gelir.