Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.07.2013, 07:28
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Kötü agizli YALANCI

Sen hala buraya google'den arayip bulamadin. Bekliyorsun baskasi senin yerine kafasini calistirsin. Burada bütün gün pinekliyorsun, kimbilir HARZT 4 aliyorsun.

Demek ki senin amacin burada senden olmayana küfür yagdirip, yalanci diye bagirman. Bunu da senin agzina uymayani ezmek diye saniyorsun. Cok kötü ruhlu bir yaratiksin.

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
senin amacin üzüm yemek degil bagciyi dövmek.

en cahil insan bile google ile tanismistir. biraz arastirirsan hepsinin binbir kanitini bulacaksin.

1. -> saglik, hastane sayisi, yatak sayisi ve saglik hizmetleri arama yap ve 2002 öncesi ve bugünü karsilastir

2. -> cezaevlerin, kadin tutuklulari, kadinlara hapiste tecavüz 2002 öncesi ve simdiki duruma bak.

isin gücün yalanlarla AK Partiyi kötülemek.

baska birsey elinden gelmiyor cünkü CHPnin iyi yönü yokki burada birseyler yazabilsen.

ben istesem her gün AK Partinin iyi yönlerini burada yazarim onun icin CHPyi kötülememe gerek kalmiyor.

birazda kendinizi gelistirip bu ülke icin ne yapacaginiza kafa yorun.
camur atmakla devlet yönetilmez. 80 yildir sizler bu vatani batirdiniz. daha yeni yeni Türkiye yükselise gecti. 10 yildir büyümekte ve bu size batiyor.

dedigim gibi bu iki maddeye bile aciklik getiremeyip aglamaya basladin.

senin gibileri ben burada cok ezdim... simdi demek sira sana geldi....

ps. yalan ve iftiralarina devam edersen seni rezil ederim cocuklarina bakamayan kari