Zitat:
Zitat von the_last_time
Kenan, T.C. Kimlik No.'umu da istiyormusun? Telefon numarimi, vergi numarami, Ev adresimi, kütük bilgilerimi? Alirsin, alirsin, üc seyden birini alirsin, sec baklim
Olm sen alemin akillisini kendin mi saniyon lan kelini siktigimin bi-seksüelli kiliklisi?
Maksat bulusmak degil mi idi " erkek erkekge karsi" Ben erkekligin gereksimlerini yerine getirdim, sana adres verdim ve gelmeden önce bana mesaj at dedim? Derdin ne amanina kodugumun pic kurusu?`
Sana o küfürlerini var ya, Pisseur'a karsi kel kafafini vura vura yedirtecegim, o da yetmezse kafini tuvaletin icinde mesh edecegim, sonra ibadetini yaparsin amaina kodugumun pici...
|
yok ben senden sadece yanlis adres vermemeni istemistim. sende "verdigim adres yanlissa orospucocuguyum" demistin. beni zor bulursun cünkü ofisim cok büyük binada demistin. bende 50 katli olsada bulurum merak etme. 10 tane insaat sirketi olsada hepsine ugrayacagim demistim.
simdi cikmis bana mesaj atsaydin diyorsun. mesaj isteyen adam bana mail ile numarasini gönderir ve bana bu numaradan mesaj at der.
simdi yine kivirmaya calisacaksin oc lastosch.
maksat bulusmakti diyorsun. maksat bulusmak degildi!!! sen benim önümde o ettigin küfürleri edemessin demistim. onun icin bulusacaktik. sana erkek sözü vermistim önümde uslu olursan kilina zarar gelmez ama uslu olmazsan gerekeni seninle yapacagimi belirtmistim.
birak bu yag cekmeleri orospucocugu lastosch. maksat bulusmakmis.... benim isim gücüm yokta senin gibi dingille bulusup ne konusacagim lan?