Cok ilginc, ben sizin döneminiz bitti dedim, sen hemen ardindan ikileyerek gideceksiniz, az kaldi dedin. madem akilli degilim, neden taklit etme geregi duyuyorsun?
sirf sana beklemedigim cevaplar verdim diye böyle söylüyorsun. illa sizin gibi düsünmeliyiz degil mi? iste budur, bizi ilerletecek zihniyet!
Bak iste, kendini belli eden kim? Daha benim Almanca bilip bilmedigimden bile haberin yok hemen teshis koyuyorsun. yahu siz ne bicim insan siniz? bu nasil bir zihniyettir ki, anlamadim.... Ben Almanlarin yaninda daima almanca konusurum, ama burada genelde bu tür konular konusuldugu icin, duygularimi daha iyi ifade etmek icin Türkce yaziyorum. zaten forumda alman falanda yok. Almanca yazmiyoruz diye, bilmiyor denmemeli.
Senin posta ettigin konulara bende karsiyim ama gidip koca bir partiyi ve onlarin oy verenlerini mesul tutuyorsun, buna karsi gelmeyeyim mi?
Allah askina biraz kendinizi kötülediginiz kisilerin yerine koyun. Burada bir arkadas bütün Chplileri kötülerken ben karsi gelmistim. neden? cünkü hangi zihniyet olursa olsun, onlar tamamen kötü diye bir sey olamaz. mantik disi..
Almanin vataninda yasiyorsam, bedava yasamiyorum ya...Burada Almanlardan cok daha iyi calisan Türkler var ve bende onlardan birisiyim..
Ayrica Almana yasak mi var? gitsin Türkiyede kiliseler actirsin, ben sizin gibi '' Almanlar Türkiyeyi Hristiyanlastiracak '' diye olay cikarmam.
Ben kesinlikle her zaman Türkiyede Hristiyanlar icin Kiliselerin, Yahudiler icin ibadet yerlerinin yapilmasini destekliyorum. Ateistlerde istedikleri gibi yasamali, bana ne zarari var?
Ayrica, Almanin ne isteyecegine sen mi karar vereceksin yoksa kendisi mi? birakin adamlarin aklini kurcalamayi, Almanlara Islamiyeti siz kötülüyorsunuz. buna bir kac kez sahit oldum.
Bu haksizlik yapilmasaydi belkide cogu Alman Islamiyetin, dindarlarin tarafini sececekti ama nefes bile almadan Islamiyeti kötülersen sürekli böyle olur iste..