Zitat:
Zitat von benekalice
Herhalde burada post ettigin seyi, Hollanda'da bir sehirin Belediye baskani Vehbi Vakkasoglu'unun kulagina fisildamis olmali ki, o da kitabina yazmis. Belediye Baskan'inin ismi neymis, Hollanda'nin hangi sehiriymis... medyada yer almis mi?
Sonra ne ifade eder? Onlarda camiden cikinca Misir'daki Mursi kardesleri gibi etrafa saldirmadiklari icin mi problem cikarmadi oluyorlarmis. Benim bundan cikardigim anlam, digerleri hepsi camiden cikinca aslinda problem cikariyor.
|
Ayrica, sunu da söylemem gerekir; 12 yildir Almanyadayim, bana bugüne kadar olumlu anlamda kac tane yabanci ' Ilk defa senin gibi bir Türkle karsilasiyorum '' dedi.
bu yüzden de kendinizden utanmaniz gerekir.
burada dogmus bir sürü kisiye soruyorum; ne yaptiniz da Almanlar Türkleri sevmiyor? siz bence bunu kendinize sorun...
Eger Nur Talebesi bir ögretmen Almanya'ya gelip, 6 sene burada kalip 1'den fazla Almani etkileyip, Türkleri ve Müslümanlari sevdiriyorsa o zaman sizde büyük bir problem var arkadaslar.
Siz gidip Almanlari begeniyorsunuz, yalakalasiyorsunuz. Sevilmek icin onun yedigini yiyor, onun ictigini iciyorsunuz. onu herkes yapar!
bu sizin iyi oldugunuza isaret degil...