Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.07.2013, 13:33
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Herhalde burada post ettigin seyi, Hollanda'da bir sehirin Belediye baskani Vehbi Vakkasoglu'unun kulagina fisildamis olmali ki, o da kitabina yazmis. Belediye Baskan'inin ismi neymis, Hollanda'nin hangi sehiriymis... medyada yer almis mi?

Sonra ne ifade eder? Onlarda camiden cikinca Misir'daki Mursi kardesleri gibi etrafa saldirmadiklari icin mi problem cikarmadi oluyorlarmis. Benim bundan cikardigim anlam, digerleri hepsi camiden cikinca aslinda problem cikariyor.
Arastirmaci- Yazar olanin biriyle kimler görüsmez ki? bunlarin hepsini bulabilirim tabii ki, sen hic rahatsiz olma..

Hayir ondan degil, az önce konuyu paylastim ya; Amerikada, Almanyada ki Bediüzzaman'in Cemaatini takip eden Profesörler, Islamiyete onlarin sayesinde farkli baktiklarini ve Iranda ki Arap Ülkelerinde ki Islam anlayisindan daha farkli oldugunu söylüyorlar.
ben demiyorum, Yabanci Profesörler diyor..

Ayrica Almanlar seni dinlemezler. niye dinlesinler? Nur Cemaatinin okullari sayesinde Gymnasium'u birinci bitirmis cocuklar var. Almanlar böyle seylere önem verirler ve onlar da Cemaat'e cocuklarini yolluyorlar. Fethullah Gülen Hocaefendi gibi Ögretmen, Yazar, Profesör cocuklar yetistiren adam dururken seni mi dinleyecekler?

Senin gibi atip tutan ancak taninmamis, cahilligi seven bir ülkeye yakisir.