Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.06.2013, 22:50
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Apo'yu geciyorum.Din ve inanc degerlendirmeleri bence okunmali.Müslüman ülkelerin nicin bu denli vahsi,kültürsüz ve barbar olduklarini anlama olanagi tanir.
Evet, 21. yuzyilda Irakli garibanlara sahte sebeplerle savas acip 500 000 kisinin olumune sebep batili ulkeler (basta abd ve ingiltere) vahsi degildi. Afganistan’da 1979-1989 yillari arasinda 1 milyon Afgani katleden Sovyetler vahsi degildi, yine Afganistan’da 50 000’den fazla sivili katleden, dugun torenlerinde gariban Afganlarin basina ‘kazayla’ bomba yagdirip her saldirida kadin-cocuk 50-60 Afgani katleden batili ulkeler vahsi degildi, israil’e her yil milyarlarca dolar degerinde silah yardimi yapip 1948’den beri Filistinli aileleri evlerinden yurdundan israil terorist devletini destekleyen de batili ulkeler degildi.

Zitat:
Videolarin hepsini izledim,maalesef videolarda icerik adina hicbir sey yok."Marksist Ideoloji" deyip duruyor.videoyu yapan kisinin amaci,öcalanin inanc degerlendirmesini alip cahil-yobaz müslüman kisilere ulastirip düsünceyi linc etme girisimidir. Kisaca bu videoyu bir düsünce olarak algilayamayiz, aksine düsünceyi karalayip halki galyana getirmek icin yapilan bir calisma.Ben yemedim,yiyen yutan coktur onuda biliyorum.
APO ve komunistler din konusunda zir cahil. Allah’a inanip inanmamak kisinin kendi tercihidir, ama ikiyuzlu olununca insanlarin elestirme hakki dogar.

Kurtlerin AKP’ye yonelmesiyle PKK onlari tekrar kazanmak icini dini temalar kullanmaya basladi, kendini musluman gibi gostermeye basladi. Oysa ki PKK’lilar arasinda yapilan anketlerde zerdustluk ilk sirayi alir, aralarinda musluman yok denecek kadar azdir, domuz eti yerler (kendi videolari mevcut), namaz kilanlarla dalga gecerler (gosterdigim videolardaki gibi), peygamberlerle dalga gecerler vb. Kisacasi PKK Marksist-Leninist bir teror orgutudur ve o ideoloji dinleri yok sayar, yok saydigi gibi inananlara da saygi gostermez.

Sen kendini kom’Ý’nist sayiyorsun, ama isine gelince kapitalist TIME’da (diger diktatorlerin yaninda) APO’nun 100 kisi arasinda gosterilmesini gururlanarak ifade edebiliyorsun? Hani komunistler anti-kapitalistti?

Bu arada 30 000 kisiyi katleden liderin APO, Ataturk'un fasist, katil ve diktator oldugunu soyluyor. Adam Turkiye'ye 1 gram sevgi beslemiyorken paketlenip mahkemeye cikarildiginda kici tutusunca ''Turk devletine hizmet etmeye hazirim'' demisti

Zitat:
Ayhan Carkin konusunu busekil bi ucuruma atacagini tahmin etmistim.bunu uzatmayacagim,legal siyaset yapanlarin cesetlerinin nerelerde ciktigini hepimiz biliyoruz.Akin Birdal gibi insan haklari savunucularini sizin bu tetikcileriniz nasil öldürmek istedi,hepimiz biliyoruz.Yani yalan söylüyor diyorsun bunlara.sayisi binlerle ifade edilen insanlarin cenazeleri halen yok,aileleri kemiklerine razi.
Öldürdügünüz hrantin gazetesi; http://www.agos.com.tr/haber.php?seo...si&haberid=520
Sivil insanlar olsaydi uzulurdum, kendi verdigin kaynak bile o binlerce kisinin Hizbullah’in PKK ile savasta oldurulen PKK’lilardan bahsediyor. Hic uzuntu verecek bir durum degil, tabi buna sen bir APO’CU olarak cok uzuluyorsundur.

Umarim daha fazla PKK’li Turkiye’den silinir. Sen agitlarini yakmaya simdiden basla. Hrant Dink’i ben oldurmedim. Senin gibi teroristin biri oldurdu, yine senin gibileri onu Turk devletine karsi koz olarak kullanmaya calisiyor, onu cok sevdiginden degil.

Zitat:
Asker halktir,sistem fasisttir.askerlerde sistemler tarafindan yönetilir.
Cok doneksin sen. Onceki sayfalarda mesajlarini gosterdiklerim arasinda, askeri (yani halki) eli kanli PKK teroristlerinden daha degersiz gordugunu soyleyen sendin:
Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
zorunlu askerlik yapanlara karsi, gönüllü daglarda gezenler bende daha degerlidir!

Zitat:
Suna inaniyorum ki müslümanligin anlattigi Allah,
cografyamizda yasanan toplu katliamlarin,toplu göclerinin,yok edilmelerin bilincli inkarini yaptigin icin bunlarin vebalini sana kesecektir.
Komunistin dini ogelerden bahsetmesi komik. Dini herseye alet eden kimmis belli oluyor. Dedigim gibi, anca islerine gelince zaten.

Allah katillerin hesabini elbet verecektir, ve katilleri destekleyenlerin de, onlara hayranlik duyanlarin da. Yani senin. Umarim nefesinin son dakikalarinda tabir-i caizse gt korkundan birden Islam’a sarilmazsin. Digerleri bunu cok yapti. Cok gorduk.