Zitat:
Zitat von uno
Adnan Oktar hocanin videolarini paylasiyorsun hocana kurban ol sen emi,herif etrafinda hafta sonluk icip icip öpmelik manitalarla dolasiyor
yaptigi videodaki cümleler hosuma gitti, kitabini mutlaka alip okumam gerekiyor.
Bak iste,sen allahlisin ben allahsiz!
milyonlarca insani katleder,katletmedim dersin.ben ise allahsiz olarak o anali cicuklu öldürdügün cocuklarin hesabini sorarim senden.
Çarkın: O Bebeği PKK Değil, Biz Öldürdük > http://bianet.org/bianet/siyaset/128...l-biz-oldurduk
Senin adamin,senin tetikcin,bebek katili kimlermis ögren.Itirafta bulunan,Türkiye icin insan kasabina dönüsen bir asker görevlisi!!!
Hitlerin etkili 100 adam listesine girdigini ispatlamadin?kapak olmasi farkli bir konu. (bunu arastirip ispatla)
lan degisik,yazdigin yazinin verdigin argumanlarin bi tanesi bir " Allah bir nevi ortacagin feodal manifestosudur" ile kiyaslanmaz.Böyle türlersiniz iste; SON DERECE CAHIL.
zerrecikleri zerre kadar tinlamiyorum ben beyni ya da insana karsi kini olanla ugrasirim.Sende beyin yok ama diger halklara karsi kinin var o yüzden seninle ugrasiyorum,zerrecikte ne beyin ne kin var.Su gibi,ne girerse o görünüyor.
|
Iste senin hicbir zaman olgunluk gosteremeyecegin nokta budur. Kim bilir kac yasindasin hic kendini gelistirememissin.
** Ben fikrime uymayan bir yazarin yazisini okurum, sacmaysa sacma derim, KISIYI DEGIL dusuncesini elestiririm, senin gibi teroriste de terorist derim, sen videonun hangi adama ait oldugunu arastirmissin. Icindeki mesaja bak, senin APO gibi bebek katledelim vb. demiyor. APO sozlerini alinti yapiyor. Video tamamen APO’nun kendi sozlerini ve Marksist-Leninist ideolojiyi anlatiyor. Yoksa adnan oktar’in ne kadar ikiyuzlu oldugunu ben de biliyorum.
** ''''''lan degisik,yazdigin yazinin verdigin argumanlarin bi tanesi bir "
Allah bir nevi ortacagin feodal manifestosudur" ile kiyaslanmaz.Böyle türlersiniz iste; SON DERECE CAHIL.''''' demissin.
Sen cidden sigir olmalisin

Onu diyen senin liderin, APO. Kendi terorist dusuncesi. Ona gore kendisi melek ayni zamanda, yari tanri, senin ona hayran oldugun gibi. Bak burada da APO ayni senin gibi konusmus:
“Yukarıda Tanrı olsaydı, beni yine yanlış yola sevk edecekti. Allah da Kürtler için değildir, Kürtleri şaşırtıyor. Kürtlerin Allah'ı da onları yanlış yola sevk ediyor.”
Bir de Allah'tan bahsediyorsun. Liderinin kitabini oku tabi, oku iyice kendi beynini kendin yika. Sigir
** Ordunun icinde ahmet carkin gibi orduyu karalayanlar, heronlar PKK’lilari tespit etmesine ragmen gormezden gelenler, PKK’nin baskin yapacagi saatlerde nobet kulubelerini ve gozleme yerlerini bosaltan vatan hainleri yok muydu? Hepsi devleti zor durumda birakmak icindi. Kimse askere alinirken fikri sorulmuyor, vatansever mi vatan haini mi belirlenmiyor. Soyledikleri sadece sozlerden ibaret. Kanit yok. Askeri karalama propagandasi.
Senin gibi kafalarin da onun sozlerini dikkate alip askere fasist diyecegini cok biliyordu, yaptigi da buydu. Ama sadece kendinizi kandirabilirsiniz. Ben de askerlikten sonra cikar ‘’10 tane Kurt koyluyu askerler bilerek oldurdu, ben de 50 tane Kurt ciftci oldurdum’’ der bku askere devlete atarim. Bunlar senin gibi vatan hainlerinin, asker ve devlet dusmanlarinin yapacagi pislik iftiralar. Klasik terorist propagandasi. Kanit= 0.
** Diger konu. ‘’ Hitlerin etkili 100 adam listesine girdigini ispatlamadin?kapak olmasi farkli bir konu. (bunu arastirip ispatla)’’ demissin.
Sana kapak olsun. 1938 yilina bak, ‘Man of the Year’:
http://en.wikipedia.org/wiki/Time_Person_of_the_Year
Hemen bir sonraki yil senin diger peygamberin Stalin Time’a kapak oldu, yani 1939. Fotograflarina bakmak istiyorsan google gorseller’de arama yap bir ton cikacak karsina. Nerede pis adam var Time'a kapak oldu.
APO Time’da 100 kisi arasinda gosterilmis onunla ovunuyor, Jay Z, Christina Aguilera da o listedeydi. Sigir

Su an Kuzey Kore'de iktidarda olan DIKTATOR Kim Jong Un da o listede. 35 yildir Kurt halkini kullanarak PKK’yi ayakta tuttunuz, binlerce les verdiniz artik gitgide bu oyununuz sona yaklasiyor. Cogu Kurt bile artik senin gibi teroristlerin Kurt haklarini kullanarak katliamlar yaptigini ifade ediyor zaten.
zerrecikler de yorumlarindan anlasildigi kadariyla seni pek takmiyor, sadece ne kadar terorist bir kafa yapin oldugunu gorunce o da dehsete dustu.
Zitat:
Zitat von uno
ezilen,sömürülen ve katledilen insanlarin yaninda yer alip cesaretini kanitla.herkes güclüden yana olur,mazlumun yaninda saf tutan "cesaretlilerdir". o zaman ben sana "vay zerrecikler bayaa cesaretliymis" diyeyim.
|
O da zaten ezilenlerin, katledilenlerin yaninda.
Sen degilsin. Bir APO hayrani oldugunu kendin kabul ettin. Korkarak, kacarak, fare gibi saklanip koy basip ogretmenleri olduren bir adamin hayrani oldugunu kendin kabul etmedin mi?
Sana hayran oldugun APO'nun 2 dk'da bir burnunu sildigi videosunu tekrar atiyorum. Ozellikle 02.40'i izle HAHAHAHA
https://www.youtube.com/watch?v=inBf6jMOaBQ
Ne egitimsiz, medeniyetsizsiniz yahu. Tabi egitim olmayinca insanlarin terorizmin kucagina atilmasi kacinilmaz. Almanya'da iyi imkanlar var, degerlendir, insan ol filan.
-----------
Bu arada Gezi Parki olaylariyla alakali diger bir manipulasyon da desifre edildi. Cok fena. Rezalet. CHP'li muftu esi oldugunu iddia etti, basortusu takti, gunde 5 vakit namaz kildi, insanlari galeyana getirdi en sonunda foyasi yatsi gelmeden ortaya cikti. Turkiye'de su an bu pisligin provokasyonu konusuluyor:
CHP'li Gül Taşlı Cenal A Haber Tarafından Deşifre Edildi !
http://www.youtube.com/watch?v=bt0u3BjdLvs