Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.06.2013, 22:50
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von zerrecikler Beitrag anzeigen
is klar..

modlarin isleri gücleri senin yorumlarini silmekle gecicekti!? cok ilginc. benim yorumlarim silinmiyor, ama seninkiler siliniyor. öyle mi? aaaaay, hiiiic gülesim yoktu :-)))))

hayir toni bana öyle mailler atmiyor. toni ile kafayi yiyen sensin. adam haftalarca burda yoktu, sen avaz avaz onu cagirmamismiydin?

sen gercekten hastasin!!!

ayriyetten, burda ilk pislik yapan sendin, ben sana bosuna saldirmiyorum. senin o oyunlarini gözüne sokucam. beynin simdi benim bu dediklerimi anladi mi !?
Anlamadigim sey su Mirekel ile 1 kere msjlastik forumda (gecen hafta olabilir), alinti yaparak, alintisini surekli degistirdi, surekli ama cok sasirdim. O msjinda bir kismi ekleyip cikarinca benim cevabim da abes kaliyordu o yuzden ben de duzelttim surekli. En son ne oldu bilmiyorum, belki dun yine fikrini degistirip o msjinda bir sey degistirmis olabilir

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Hic tiyatrocu olmayi düsündünmü? Su an kendi kendine bir röl secmisin, onu oynuyorsun. One women show.
xAurumx, eger Mirekel profili sana aitse mumkunse onunla forumda oynama.

zerrecikler forumdaki yazilarinda tartismalarin alevlenmemesi icin, konudan sapilmamasi icin bayagi caba gosteriyor. Ben dahil herkes arada sirada konudan cikmasina ragmen.