Zitat:
Zitat von uno
Yine iftira atiyorsun,tarihi senden daha iyi biliyorum.Senin ilkokul tarih bilginin yaninda benim bilgim ucuk kalir sana.Camur,camur bulastirir.
PKK, yüzlerden olusan örgüttü,senin zihniyetinin diyarbakir zindaninda isledigi insanlik suclari sayesinde milyonlara intikal eden bir terror örgütü haline getirilmistir.
O dönem iktidarda olan zihniyetinin ve halende parcaciklari bi yerlerde saklanan zihniyetin on kat daha terror örgütüdür... nicin parcaciklari diyorum? o parcaciklar daha gecen yil uludere katliamini yapti.devletinin sinirlarinizi muhafaza eden onlarca korucu cocugunu öldürdü zihniyetin.senin vatan sevginin icine edeyim,sözde vatan sevgisi diye diye vahsilestin.ülkenin karsisinda duran her gücün temel kaynagi oldun.
Apo,sizin siyasetinizi belirliyo.o yüzden hayranim o adama.cizdigi yol haritalarini kelimesi kelimesine uyguluyorsunuz. Mit görüsmeleri,devlet görüsmeleri,senin önderin dogu perincek bile apo ile görüstü 2000li yillara dogru dergisi dönemi.cezaevinde olmasina ragmen parmaginda oynatiyor sizi,akilli insanlari sever,düsmanimin bile akilli olmasini isterim.düsüncelerime cogu baglamda öcalanin ters olmasina ragmen,saldirilarinda,eylem tarzinda senin yaptigin gibi iftiraya dayali,camura dayali yalan politika yok.en büyük rakibi gülene dahi samimi samimi tebriklerini gönderebiliyor...böyle bi beyin
sen napiyosun, türk devletinin polisini,türk halkinin milli deger ve inanclarini gögüsleyerek kendini güclü kilmaya calisiyorsun.dogrulardan ve sorunlarin kaynagindan tamamen uzak,aksi halde bi bok olamazsin.
egitimli oldugunu söylüyorsun,universite kampuslerinde degisik fraksiyonlar görüs alirverisi yapar tartisir.yukarida yazdiklarimi tüm egitimliler bilir,cogu kolayina gelen tarafi yani güclüyü kendine taraf secer. kominizm ve diger aykiri düsünceler onurluk ve yüreklilik isteyen düsüncelerdir.sonucunda okuldan atilma ya da fislenme vardir.Maalsef sen bu kampuslerin toastlarindan yememissin.ac kalmis,ülkü ya da degisik fasist zihniyetler arasinda büyümüssün.
Sen adamsan sunu cevapla (yalansiz);
kominist manifestoyu okudun mu?
gerci simdi okusan pek fazla bisey anlamazsin,bir seyi okurken düsünmek gerekiyor,kafa yormak,kafada canlandirip detaylandirmak gerekiyor..senin zihnin yoz,dar ve gelisime kapali.
|
Gittigimi saniyorsan yaniliyorsun, kacamazsin

senin gibi bir pacavranin terorizmi ovmesine goz yumamam. Nefesimi forumda ensende hissedeceksin.
Bana ‘1980’den once PKK yoktu, neden zorunlu askerlik vardi’ diye sorabilecek kadar tarih konusunda bilgisiz/analizsiz konusabildin.
Gel gelelim anafikire. Sonunda terorist oldugunu kendin kabul ettin, bu mesajinda.
PKK’ya hem teror orgutu diyorsun hem PKK’ya ve APO’ya hayran oldugunu soyluyorsun. Bu da SENIN
TERORIST oldugunu yeterince kanitliyor.
Devlet terorist, asker terorist, Turkiye terorist, PKK cici, APO cici. APO savunma savasi yapiyor. Su msjinda resmen bunlari demissin. TERORIST

tipik bir terorist kafasi. PKK da aynisini soyluyor, APO’yu lider olarak goruyorlar, devleti ve askeri terorist olarak goruyorlar, sistemi fasist olarak goruyorlar vb. AYNI SENIN KAFA. Belki de almanya'da PKK'ya yardim (ekonomik ya da lojistik) saglayan bir kurulusa uyesindir.
Fasist olarak nitelendirdigin sistem fasist olsaydi senin kokunu kuruturlardi orada konusamazdin. Kurt dusmani olsaydi simdi 20 milyon Kurt burada Turklerle onlarca yildir Turklerle ayni universitelerde okuyup ayni hastanelerde tedavi goremezdi.
1 PKK’li ile aranda hicbir fark yok. Cocuk yasli kadin 30 000 kisiyi olduren bir teroriste hayranlık duyabilecek kadar HAYVANSIN sen. Bunu bu kadar acik soyluyorum ben. Bu hayvanligini ve barbarligini ortbas etmek icin de devleti soz konusu yapiyorsun. Devlet APO’nun eline silahi vermedi.
Su an devlete karsi bu kadar nefretin, Turkiye’nin butun PKK terorizmine ragmen bolunmemesinden kaynaklaniyor, amacina ulasamadi senin APO. Cok uzgunsun, onun hapisten cikmasini bile istiyorsun.
Zitat:
Zitat von uno
Sen adamsan sunu cevapla (yalansiz);
kominist manifestoyu okudun mu?
|
Dingil. 1 degil 2 degil, sen once ‘komunist’ kelimesini dogru duzgun telafuz et, edemiyorsan ingilizce 'communist' de, onu da edemiyorsan almanca 'kommunistischen' de. Ama bari en azindan 1 dilde dogru telaffuz et. ‘kominist’ diye bir sey yok, 80 yasinda, komunizmden bihaber dedeler sinirlenince komİnist diyor
Bahsettigin sey ‘komunist manifestosu’ ise, 19. Yuzyilda senin peygamberlerin tarafindan yazilmis olanin pdf versiyonunu okudum, 45 sayfaydi. Elbette farkli fikirde olsam dahi okuyacagim, bilmeden elestirmekten iyidir. Ben komunizmden nefret etmiyorum, desteklemedigim ideoloji olmasina ragmen nefret yok. Simdiki komunistlerde skko (i'yi sildim). Komunizmi 'bastardize' (direkt 'pclestirmek' gibi acik konusmak istemedim) edenler senin gibiler. Senin gibi cogu terorizme sarilmis, komunizmi kullanarak sivil katleden durumdalar. O yuzden komunizmin arkasina da saklanma, APO liderin de saklanmasin, oyle ideolojilerle Kurt cocuklarin beynini yikattirip askere karsi savastirdi.
Sana simdi capulcu diyecegim ama su protesto gosterilerini desteklemedigim adamlara bile hakaret olacak. Sana diyecek kelime bulamiyorum yani. O derece bir tek hucreliymissin. Amip? Bak bu olabilir.
Zitat:
Zitat von Zulfiqar
1. uno pkkli degildir.
|
Bunu soyleyen de Ataturk'ten nefret eden, ona katil vb. diyen bir kisi. Yani sen. Birak o konussun ne olup olmadigini. Prdn, zaten konustu bile. Tescillendi.
Uno (crs79) PKK'li degil diyorsun. Asagida onun PKK ve APO hakkinda mesajlarini aldim. Gereksiz kisimlari kalabalik yapmasin diye cikardim, anlam bozuklugu yok. Bire bir kendi cumleleri. Sen bu adama TERORIST demezsin, ne dersin?
PKK (30 000 kisinin direkt katili) insana, dogaya ve yasama deger veriyormus:
Zitat:
Zitat von crs79
PKK'ya senin ve benzerin ideolojilerinden daha cok önem verdigim dogrudur. Bu tür fraksiyonlar insani,dogayi ve yasamlara deger verirler cünkü hepsinin temelinde marksist ideoloji yatar.
|
2 kelimeyi bir araya getirip cumle kuramayan APO teroristi, sumuklusu ENDER bir beyinmis:
Zitat:
Zitat von crs79
apo,erbakan bunlar cografyamizin yetistirdigi ender beyinler .
|
APO ocu degil, bir melek. ENDER bir BEYIN:
Zitat:
Zitat von crs79
medyanin bu oyununa geldiginiz icin öcü belliyorsunuz onlari oysa bu topraklar demokratiklesmek icin o beyinlere muhtac.
|
30 000 kisiyi APO ve PKK oldurmemistir:
Zitat:
Zitat von crs79
30bin insan yürütülen yanlis politika sonucu ölmüstür (nokta)
|
Dagdaki teroristler askerlerimizden daha degerliymis:
Zitat:
Zitat von crs79
zorunlu askerlik yapanlara karsi, gönüllü daglarda gezenler bende daha degerlidir!
|
APO hayranligi ovgu degilmis, gercek olarak gostermeye calisiyor:
Zitat:
Zitat von crs79
apo ve erbakan'a olan övgü degil gerceklik
|
APO'nun kotu hicbir tarafi, hicbir sucu yoktur:
Zitat:
Zitat von crs79
Apo'nun tek kötü tarafi Kürt olarak bu cografya da dogmus olmasidir.
|
APO'ya hayranligin baska sekillerde/bahanelerde ortaya cikmasi:
Zitat:
Zitat von crs79
Apo,sizin siyasetinizi belirliyo.o yüzden hayranim o adama
|
Daha once de soyledim. Bir tavuk tavuk gibi otuyorsa, tavuk gibi yuruyorsa, tavuga benziyorsa, yumurtadan cikiyorsa, yumurta yapiyorsa.. yani herseyi tavuga aitse o
TAVUKTUR . Bu kisinin TERORIST oldugu gibi.
Terorist olmak icin daga cikmana eline silah almana da gerek yok, terorist bir orgutu ve liderini ovmen, yuceltmen, yasal gostermeye calisman, yardim ve yataklik yapman, bunlardan herhangi birini yapman yeterlidir.
Rezalet yahu. Almanya da ikiyuzlu bir ulke. Kendi milletinden 30 000 kisiyi oldurmus bir teror orgutu olsa ona nefes aldirmayacakken bunun gibiler elini kolunu sallayarak geziyor, yuvalaniyor, oradan PKK'ya yardim sagliyor, bazilari da internetten PKK'yi yasal gostermeye calisiyor. REZALET.
Bunlar her sekilde topluma zararli. Gunu gelir almanya’yi da kana bular. Bunlarin yuzunden de oradaki cogu Turk’u kotu biliyorlar iste.
Uno (crs79) denilen mahlukat devletin terorle mucadelede birkac hatasini bahane gostererek PKK ve APO'yu, suclarini ve terorizmini ovuyor. Olay bundan ibaret. Insana agzini bozduruyor.