Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.06.2013, 20:02
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von WRAITH Beitrag anzeigen
Mesele Gezi parki veya Erdogan degil - bunlar sadece bahane. Asil mesele Türkiyemizi yurtdisi destdekli sistematik bir sekilde kaosa sürüklemektir. Hizla gelisen ve güclenen Türkiyemizi alevler icinde yok oldugunu o kadar cok isteyen gücler varki. Youtube'da "The revolution business" videosunu izlerseniz olaylarin asil nedenini anlamak mümkün. Hatta burdada paylasildi.

Lütfen sagduyulu olalim ve kendimizi kiskirtmayalim. Erdogani sevip veya sevmeyebiliriz. Herkesin kisisel tercihidir sandikta oyuyla verebilecegi. Iktidarlar gelir ve gecer, ama memlekitimiz kalicidir. Sadece bugün bazi seyler hosumuza gitmiyor diye, Türkiyemizi atese atip mahvetmek tarihimize saygisizlik ve gelecegimize ihanet olur. Ve unutmayalimki, baska Türkiyemiz yok ve kiymetini bilelim!

Tarafsiz biri olarak gelismeleri büyük endiseyle takip ediyorum ve yukardaki cogunun bilmedigi videoyu paylasmak istedim. Olaylarin bir an önce bitmesini temenni ediyorum.

Zitat:
Zitat von Der_Medicus Beitrag anzeigen
&uno Bak kardesim kene gibi cilt dokusu altin`dan benim milletimi fislemeyi zedelemeyi birak. Bu bölücü kafan ile sen karpuz bile bölemezsin. Sen ve senin gibiler sadece masa`siniz.
Madem idolün APO ve PKK sinsice lafi dolandirma cik ortaya de. Biz sizin gibileri biliriz, cok iyi taniriz. Kendi fikirleriniz olsa gercekleri görebilirdiniz. Sizin beyefendileriniz uzaklar`da sizin gibi kukla`lari oynatiyor birbirine kirdiriyor. Burada Nihat Dogan emsali bos bos konusma. Demokrasi`de her fikir dinlenir tabii, ama fikir ...senin restringe zihninden fiskiran diskilari ve atiklari da kabul buyuracagimiz anlamina gelmez.
Ama bunu bilesin bu Vatan öyle Misir, Lübnan, Suriye degil ikiye bölünsün parcalansin.

Ben o Gezi Parkindaki insanlarin bile hatalarini anladigindan eminim. Sen kendinden eminmisin pseudo-entel arkadasim?
Gut zu wissen, dass hier auch solche Ansichten vertreten werden
Und die von immeriyi. Ich denke, so sieht auch die Mehrheit in der Türkei