Zitat:
Zitat von Zulfiqar
screende sadece benim yazdigim degil seninkide gözüküyor. sen onlari sildin ama yine kurtulamadin. yoksa bunuda mi inkar ediyorsun?
arkadaslar bu serefsizin bunlari yazdigini hepiniz biliyorsunuz. inkar etmesi bunun ne cikmaz yolda oldugunu gösteriyor.
evet cagirdin. evet adres verdin. adresi verirken "bu adres yanlissa orospucocuguyum" dedin. ve o verdigin adres yanlis cikti!!!!
orospucocugu lastosch sen bana haber ver dedin ama bende sana telefonnumarasi olamdigi icin haber veremiyecegimi söyleyince orasi büyük dedin. bende isterse 50 katli olsun orada 50 insaat sirketide olsa hepsine ziyarette bulunacagim dedim.
lan kelek bir kere o adreste degilim demedin.
lan basiretsiz ben o binada degilim demedin.
lan gavat orada bir tane bile insaat sirketi yok demedin.
lan serefsiz simdi neyi kivirmaya calisiyon.
lan ötlek korktum ve anlattiklarim yalan oldugu icin kacacak delik ariyorum desen belki aciyip sana orospucocugu demem.
arkadaslar cok ciddiyim biraz omurgasi olsa özür diler ve affetmemi ister. bende buna aciyip orospucocukluktan kurtaririm. hepiniz bu basiretsizin yazdiklarina sahitsiniz. bir kere beni o adreste bulamazsin dedi mi? bir kere benim sirket orada degil dedi mi? ben defalarca gelecegim dememe ragmen hep niye gelmiyorsun nerede kaldin diyordu. simdi gittim ve yalan adres oldugunu görünce buna iyi girdi. ama yüzsüzlügün bu kadarida oluyormus. yaratik hala utanmadan burada takiliyor.
|
Arkadaslar diyor ya iki bir! Kenan, sana bir sorum var, geldinde bana niye haber vermedin.. Oraya kadar gelen birisi bir dakika daha bekleyemez mi?
Bak sana o sansi hala daha taniyorum ama gelmezsen ben seni Düsseldorf'ta bulurum Kenan! Einwohnermeldeamt'a calisan eski bir kiz arkadasim var, o kadar da Izmir Kenan yok Düsseldorf'ta, sonra senin arkadaslarinin arasinda senin keline vura vura ordan sac cikarttacagim Kenan.. Iftiralarin ve yalanlarinla ve tehditlerinle sen ancak kadin coluk cocuk sindirebilirsin, ama ben seni bulacagim Kenan...
Sen erkek degil erkekligin yüz karasi olamazsin lan ipne.. Erkeklerle yatip kalkandan erkek mi olurmus sahtekar...