Zitat:
Zitat von uno
Marx ve engel kominist manifestoyu 1800lerde degilde 500lerde deklare etmis olsalardi peygamger diye tapardin.süphen olmasin ::
PKK'nin cikis sebebi,senin düsüncelerindir.Hic bir seye hakim degilsin.PKK kurucularinin hepsi,kürt inkarina karsilik sol örgütlerden ayrilip kürt cografyasinda örgütlemeye gittiler.
Tüm düsünceleri oku,bilgi sahibi ol.Tek tarafli bültenleri takip edersen Beygirden öteye gitmezsin.Kirbaci yedikce,arkanda sana bagli olan at arabasini cekersin... Iftiraci,inkarci ve yalancilarin saksakcilarini oldum olasi sevmem...
|
Ne sapik dusuncelerin varmis. Hic aklima onlarin peygamberi dusunceleri oldugu/olabilecegi gelmemisti, ama senin geliyormus, belki de hayalini kuruyorsundur. 500'lu yillarda olsak yine ben o capulculari peygamber olarak gormezdim ama sen yine onlara tapardin. Kaldi ki o zamanlarda zaten bir suru onun gibi capulcu cikip peygamber oldugunu iddia etti, kimse kaale almadi. Yalancinin mumu hep yatsiya kadar yandi.
PKK'nin cikis sebebi acgozlulugu ve ulkeyi bolmek. PKK bir teror orgutudur, ona teror orgutu diyemeyen, onun yerine lafi geveleyip polisi devleti suclayan sen de TEROR ORGUTU SEMPATIZANISIN. Nokta.
Bayagi ithamlarina 'ybsg' diyorum, terorist sempatizani seni. Egitimsiz (ozellikle tarih konusunda), cahil, ve terorist sempatizani. Daha kotu karaktere sahip olamazdi kimse herhalde
Simdi 2 tane net soru soruyorumsana. Adamsan delikanli gibi cevap verirsin.
1. PKK bir teror orgutu mudur degil midir?
2. Apo bir terorist basi midir degil midir?
Kivirmadan bu 2 soruya soru ver once. Burasi pavyon degil.