Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.06.2013, 18:40
uno

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Bu profilinde 7. msjin, onceki profilinde bilmem kac tane msj attin ve halen PKK'yi teror orgutu olarak adlandiramiyorsun. Dedim ya, PKK'ya kendisini sorsan 'halk'tir. BARIS'tan bahsederler ama coluk cocugu katletmekten cekinmezler, koy basmaktan cekinmezler. Ogretmen, muhendis oldurmekten, is makineleri yakmaktan cekinmezler. Bunlarin hepsi yasandi. Ve sen halen onlara terorist diyemiyorsun, niteliksizsin. Mide bulandiricisin.

Ben surada senden baska kimseye PKK'li demiyorum, sempatizan demiyorum. Burada APO'yu lider ve ENDER kisilik olan goren sensin, bunu acik acik msjlarinda da yazdin.

Ben ne diyorum sen halen engels marx diyorsun. Benim peygamberim sonuncusu Hz. Muhammed olmak uzere butun peygamberler. Marx, APO da PKK ve sempatizanlarinin peygamberi. Boyle coluk cocuk muhabbetlerine dahil etme beni.
Marx ve engel kominist manifestoyu 1800lerde degilde 500lerde deklare etmis olsalardi peygamger diye tapardin.süphen olmasin ::

PKK'nin cikis sebebi,senin düsüncelerindir.Hic bir seye hakim degilsin.PKK kurucularinin hepsi,kürt inkarina karsilik sol örgütlerden ayrilip kürt cografyasinda örgütlemeye gittiler.

Tüm düsünceleri oku,bilgi sahibi ol.Tek tarafli bültenleri takip edersen Beygirden öteye gitmezsin.Kirbaci yedikce,arkanda sana bagli olan at arabasini cekersin... Iftiraci,inkarci ve yalancilarin saksakcilarini oldum olasi sevmem...