arkadaslar cahil olmayin ve tabularinizi yikin.
uno arkadasimizda bizim vatandas ve pkkli degil.
bazen bir konuyu isleyebilmek icin cok uc konusmak gerekiyor, ancak o zaman insanlari bu konulara dikkatini cekiyorsun.
bu yüzyilda insana tapacak kadar cahil olmamamiz gerekiyor.
birakin apoyu atatürkü lenini marxi....
bu insanlari cumhuriyetin asimilasyon politikasiyla dislayarak pkknin cikmasina neden oldu.
bugün hala bu konulari konusamiyorsak yarin baska bir terör grubu olusup hersey yeniden baslar.
aurum, oc lastosch ve diger tahsilsiz insanlarin bunu anlamadigini biliyorum ama bosporus uno medicus ve sevtaptan ileri görüs ve her konuyu medeni konusma kabiliyetine sahip oldugunu düsünüyorum.
lütfen tahsilsiz insandan farkiniz oldugunu gösterin. silah cekerek degil, fikir alis verisi ile ortak noktalarinizi bulun.
ps. dün akp mitinge ulasim akp tarafindan saglandi (karsilandi) ve hicbir sekilde devlet tarafindan karsilanmadi. bu tür ucuz yalanlara inanmayin. chp parasini kaybettigi davalara harciyor. sadece kemal kivirdaroglu gecen sene 1.2 milyon tl tazminati chp kasasindan ödedi. 1.2 milyon ile her ilde chp mitinge beles ulasim saglanir
pps. sizler yanlis düsüncelere kapilmadan sunu aciklayayim. uno ile benim hicbir sekilde fikirlerimiz uyusmuyor.