Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.06.2013, 17:08
the_last_time

Standard

@BosphorusTaurus

Burda ciddi konularda, sikisinca küfürlere basvurmadan argümanlarla cevep veren tek üye sensin. Anlasilan iyi bir Türk kültürü terbiyesi almissin. Cogu internetteki sözüm ona gizlilikten faydalanarak insanlara en agir ve en kötü küfürleri ediyor. Simdi gelelim oy meselesine..
Ben zaten CHP'ye oy vermemin sebebi sirf son Türk vatan parcasini kurtaran ve modern, cagdas ve bagimsiz son Türk devletini kuran Atatürk'ten ziyade veriyorum cünkü Atatürk'ün nerdeyse 80 sene önce öngördügü dogrulari ve düsüncelerini taktir ediyorum. CHP'ye su an oy vermemin tek sebebi bu, ne azi ne de fazlasi..
CHP'nin muhalefeti fevkalade kötü bu durumlarda hükümetten yeri gögü inleterek hesap soracagina, bir suskunluk icerisindeler.. Ama bunra ragmen %35'leri zorluyor CHP.. Cünkü Atatürk'ün ölüsü bile gölgesi bile Türk Milletine umut veriyor..
MHP'ye gelince, MHP'nin miladi doldu artik, MHP'miys BBP'ymis, bunlar Amerikan icaati bir Türk-Islam sentezinin sonucudur.. Sovveyetler Birligi'nin komunizimi baska ülkelere göndermesin diye ürettigi "yesil kusak projesidir" Güney Amerika'da da Katolik-Espanyol sentezi falan filan üretiyorlardi..
Bir insan fevkalade hem milliyetci hem dindar olur, ama MHP böyle bir sey degil, baska bir sey.. Miladi dolmus bir sey..
Eger bir ideoloji ayakta durmak icin "düsman bir ideolojiye" muhtac ise, o ideoloji saglikli bir dünya görüsü degildir.. Saglikli bir dünya görüsü sözüm ona "dosta düsmana karsi" kimseye muhtac duymayan bir ideolojidir..
Bu cercevede mesele ele alinirsa, hem MHP ve BBP, hem AKP, hemde BDP bu sartlari yerine getiremez..
Ortaya iyi kötü bi CHP kaliyor, CHP daha basarili olmasi icin genc bir genel baskana ihtiyaci var.. Benim görmek istedigim adam, Muharrem Ince, ya da ikinci secenek Mustafa Sarigül.

Geändert von the_last_time (16.06.2013 um 17:18 Uhr).