Insanda karakter önemli,omurgasiz olmamali dik durabilmeli.Yalan söyleyen camur atan erkek olamaz.pkk'li oldugumu söylüyorsun, cahil oldugumu söylüyorsun.aksini ispat ederim ama etmiyorum.öyle bil,senden olmayan herkes pkklidir senin egitiminde,nassiii bi egitimse artik.
geziparki olaylari icin,halka ve eylemcilere siddet iceren düsüncen pkk'dan daha tehlikeli.
google images'e engels ve marx yaz tiplerini iyi belle... herhangi bir gazete küpüründe görünce kanma tiplerine, onlar peygambere benzeyen allahsizlardir,peygamber belleyip evinin duvarlarina asmayasin diyedir bu cabam.
Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus
AKP'ye oy bile vermedim. Anlasilan soylediklerim icine iyi oturuyor, sempatizan. Bunu gormek guzel  burada iliski arama ihtiyacim olsa bir saatte bulurum. Ama siteye uye olus sebebim forum, forumu da ne kadar az sayida kisinin okudugu izledigi malum. Ben senin gibi teroru destekleyenler haric herkesle arkadas olabilirim. Bu guzel bir sey. Elinde camur atacak bir sey olmayinca, cehaletin ve PKK sempatizanligin su yuzune cikinca son cirpinislarin basladi :-) rahatin bozuldu. Eger yazdiklarimi birileri mantikli buluyorsa onlara tesekkur eder, sana da mizmizlanmamayi oneririm. Kicina tekme basildi terorizm propagandasindan halen gelip vidi vidi yapiyorsun. Yakinda profilimi kapatacagim, kina yak o pis bir tarafina :-)
Ergenekonculara zaten ben karsiyim, darbecilerin hepsine. Begenmedigin AKP darbecilerin bir kismini iceri soktu. Masum olanlar da yargilama sonucu zaten serbest birakiliyor. Iste 2-3 haftadir devam eden bariscil protestolari da senin gibi militan, partizan dusuncelerindekiler saptirdi.
Diger bir konu da zorunlu askerlik hakkinda da cevabi alinca sesini kesmen  tarih bilgisi yoksunu. 1991'e kadar Turkiye her gun Sovyetler'in isgaline ugrayabilecegini hissediyordu iliklerinde. Sen de 'eee 1980'den once neden zorunlu askerlik vardi' diye sacma salak konusuyorsun.
Neden PKK'ya 'terorist orgut' diyemiyorsun? Delikanli gibi cevap ver. Biliyorum, ozellikle e-posta adresini verecegini iddia edip sonra kacmandan sonra bu konuda supheler olustu, yine de dene.
Bu kacinci mesajin halen PKK'yi kinayamiyorsun, senin kahramanin onlar. APO da senin FILOZOF liderin hahaha. Mazlum APO, melek APO, magdur APO :'( Ben demiyorum kendin onu lider olarak gordugunu soylemistin. Neyse, gidip Apo'nun dogdugu evden toprak alip eline yuzune sursene, iyi gelir. Hatta islatarak sur, CAMUR kivamina getir oyle sur 
|