Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.06.2013, 12:29
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
1980 öncesi PKK yoktu. Askerlik 24 aydi,belli bölgelerde kitlik,aclik kuyruklari vs vs.Peki o zaman sorun neydi?

Türkiye topraklarinda sadece Türkler yok,diger halklar var. Sen bu halklari kabul etmeyip yok etmeye calistigin zaman kendinde erirsin,bu kargasa icerisinde ülke calisanlarinin hepsi olaylardan nemalanip ceplerini doldururlar.Unutma,bir ülke halklariyla güclüdür,halklarin üretimi ve beyniyle...Ülke,mekanik bir kavram degildir.halkin beyni ve muhalefeti,destegi olmadan güclenemez, güzellesemez.

Ulusalci,ergenekoncu ve sözde sosyal demokratlar bu ülkenin asil fasistleridir.Günümüzde ülkenin diger yillara orantili daha iyi olmasi bi zihniyetin basta olmamasindan kaynaklidir.

Biz bitince degil,sen bitince PKK'ya olan destek azilacak.Sen degisik düsünceleri,kürtleri ve diger azinliklari ötekilestirdikce onlar kendi topraklarinda kardes halklarina kursun sikarlar.Etki-tepki olayinida bilmeyecek kadar aptal aptal yazmiyorsun ya da beynini sadece nokta ve virgülün yerlerini kullanmak icin egitmissin.Insani gecelim,en zayif ve gücsüz gördügümüz hayvan dahi bebegine saldirilarda,saldirganlasir...

Senden umdum yok acikcasi,kaliplasmis ve ülkeyi geri götüren son derece fasist zihniyete sahipsin.Iktidarda olsan hic acimadan milyonlarca insanin canina kiyarsin.Sadece Türkiye icin degil insanlik icin tehlikeli olan bu zihniyetini lanetliyorum hemde koca harflerle LANETLIYORUM...

Bizim PKK'li yine konusmus. Yine PKK'yi degil de eline 1 kere bile silah almamis, teroristi ovmemis birini lanetlemis :-) ''your lanet is my a** ''. Turk ordusu o laneti dagda PKK pisliklerinin basina Apache, F-16'larla yagdiriyor. Yardimlarina kos. 5'er 10'ar gonderiliyorlar ait olduklari yere. Biliyorum, ben PKK karsiti bu kadar cok sert konusunca senin onuruna dokunuyor :-) hep ayni mazlum edebiyati, sen PKK gibi bir orgute bir tek laf etme sonra 'kardesiz' de. Hadi oradan. Turk Kurt kardes de olabilir (ne zaman Kurtler PKK'yi desteklemeyi birakirsa- liderin Apo'nun dogdugu eve gidip topragi yuzlerine gozlerine surenler) ama PKK-BDP kimsenin kardesi olamaz. Allah herkese dusunme kabiliyeti vermis, onu kullanacaklarina siddeti cozum yolu benimseyenler icin 1 gram uzulmuyorum, sen agit yakarken.

PKK olayinin askeri ve siyasi yonu vardir. Askeri yonunde affetmek, merhamet gostermek, cicek vermek olmamalidir.

Siyasi yonunde de orgutun lojistik kaynaklarini kesmek ve refah icinde sosyal ortami olusturmak vardir. Diger ulkelerle anlasmalar cercevesinde.

1980'den once askerlik yine zorunluydu CUNKU 2. Dunya Savasi'ndan sonra Soguk Savas Donemi basladi, 1991'e kadar da surdu. 1962'de Sovyetler Turkiye'yi vurmakla tehdit ediyordu ('62 Kuba Fuze Krizi). Ne zaman Sovyetler dagildi o zaman Turkiye nefes alacakken, hain PKK'lilarin kalles saldirilari basladi ve bu askerlik duzenlemesi bir turlu rayina oturamadi.

Sonuc olarak, senin gibi teroriste TERORIST diyemeyen PKK sempatizani kafalar olmasaydi 30 000 kisi oldurulmeyecekti. Dislamiyorsun, kinamiyorsun, aklina hakli cikarmaya calisiyorsun. Acik ve net. Gunesi balcikla sivayamazsin.

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Burasi artik yamuk insan dolmus. Eskiden beri böylemiydi vaybee. Bayagi akpciler, pkkcilar, irkcilar ve diger ruh hastalari, burayi isgal etmis.

En iyisi hic ciddiye alip cevap yazmamak. Zaten ciddi bir forum degilki normal konusasin.
Guzel soylemissin (diger bazi msjlarin da mantikli). Bir sorum olacak, eskiden de bu kadar sahte profil var miydi gerek forumda gerek vaybee'nin tamaminda? Sahtekarlik bazi insanlarin damarina islemis zaten. Herkes 1 profil kullansa daha etik olmaz mi?

Geändert von BosphorusTaurus (16.06.2013 um 12:51 Uhr).