Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus
Evet. PKK (ekonomik ve lojistik kaynaklari dahil) ve terorizm bittiginde savunma kaynaginin bir kismi egitime ayrilabilecek. Zorunlu askerlik de kalkabilecek. Hersey daha guzellesecek.
|
1980 öncesi PKK yoktu. Askerlik 24 aydi,belli bölgelerde kitlik,aclik kuyruklari vs vs.Peki o zaman sorun neydi?
Türkiye topraklarinda sadece Türkler yok,diger halklar var. Sen bu halklari kabul etmeyip yok etmeye calistigin zaman kendinde erirsin,bu kargasa icerisinde ülke calisanlarinin hepsi olaylardan nemalanip ceplerini doldururlar.Unutma,bir ülke halklariyla güclüdür,halklarin üretimi ve beyniyle...Ülke,mekanik bir kavram degildir.halkin beyni ve muhalefeti,destegi olmadan güclenemez, güzellesemez.
Ulusalci,ergenekoncu ve sözde sosyal demokratlar bu ülkenin asil fasistleridir.Günümüzde ülkenin diger yillara orantili daha iyi olmasi bi zihniyetin basta olmamasindan kaynaklidir.
Biz bitince degil,sen bitince PKK'ya olan destek azilacak.Sen degisik düsünceleri,kürtleri ve diger azinliklari ötekilestirdikce onlar kendi topraklarinda kardes halklarina kursun sikarlar.Etki-tepki olayinida bilmeyecek kadar aptal aptal yazmiyorsun ya da beynini sadece nokta ve virgülün yerlerini kullanmak icin egitmissin.Insani gecelim,en zayif ve gücsüz gördügümüz hayvan dahi bebegine saldirilarda,saldirganlasir...
Senden umdum yok acikcasi,kaliplasmis ve ülkeyi geri götüren son derece fasist zihniyete sahipsin.Iktidarda olsan hic acimadan milyonlarca insanin canina kiyarsin.Sadece Türkiye icin degil insanlik icin tehlikeli olan bu zihniyetini lanetliyorum hemde koca harflerle LANETLIYORUM...
----EK----
Mandela ölmüs,artik biraz daha güclüsün bosphorus-fasizm
@xaurumx
cümlelerine dikkat et,alman kültüründe yaptigin gayet normal ancak bizim kültürümüzde ihbar kahpeliktir hangi sartlar altinda olursa olsun.bu onurlu yasamin degismeyen kuralidir ya onurlu olarak yasayacaksin ya da kallesce yasayacaksin.