Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.06.2013, 18:01
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Siktir ordan amina kodugumun yalanci pici, senin gelmeni en cok bekeyen benim. Ve sana bulusma adresi de verdim. Benim ofisim yakininda dedim, sende etrafta 50 tane insaat sirketi yok ya bulurum dedin, soyunu sopunu siktigimin pici..
Bizim ofisimize, termin yapmadan öyle kimse habersiz giremez, hele orospucocuklari öyle habersiz hic giremez..
Sen pazarda misket m satiyon lan tipini siktigimin soysuz pici? Geleceksen adam gibi gel ve haber ver usulu budur.. Aha daha hala ordayim. Geleceksen gel, yoksa saat 19.00 bir ortagimla bir is yemegine katilacagim.

Bak olm, sana sinir olmak istemiyorum dedim, ama sen simdi sifiri degil de eski 100 bile harcattin. Olm senin isin gücün yalan dolan, iftira, hakaret mi? Simdi ben desem ki ulan senin üniversteni de senin gibi yalanci sahtekar bir soysuz pici de de bilmem ne ediyim desem hakli degilmiyim?

Ama bana gelen emailleri okuduktan sonra sana üzülüyorum Kenan? Kenan Türk kahvehanelerinden yasli bir adam alip yalanciktan kiz istetip irzina gecmissin, adina da ni$an koymusum? Dogru mu? Bana kalirsa ic güdüm dogru diyor.. Aslinda seni minarenin üstünü orturtmak gerekir lan serefini haysiyetini siktigimin kancik pic köpegi..
Ama dur Ingiltere'ye gidiyorum yakinda, Almanya'ya ugrarsam hele Düsseldorf'a seni bulurum Kenan? Orda hic elimden kurtulamazsan, sonra kinimin siddetiyle gerbermemek icin, ya ceketini ilikleyeceksin karsimda, ya da seni dayak manyagi yaparim ve deli gömlegi ile arta kalanini götütürürüm pickurusu..
basiretsiz orospucocugu ben ankara orana dag basi demedim ankaranin en uc kösesi. ankaranin en uzak noktasi dedim.

geri kalan yalanlarinida liste halinde sunayimki okuyanlar senin ne kadar serefsiz oldugunu anlasin