Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.06.2013, 12:08
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Senin psikolojin baya buzulmus Kenan. Diyorum ya bir kac gün sonra seni deli gömlegi ile götürecekler.
Bu kadar ileri geri yalan dolan birisisin. Annenen haysiyetini bile ayaklar altina aldiriyorsun böcek.

Alemin uyanigini kendin mi saniyorsun ama seni ayak üstü uyutuyorlar. Senin niyetin bozuk olm,
Benim de icim temiz. Sen ne yapsan ne etsen Allah senin belani verir. Becereksizligini baskasina baglama..
Kendine de birsey yapma oldu mu?
oc lastosch,
sen bana anlatma bunlari. buradaka okuyanlara anlatmaya calis.

burada adres verdim niye gelmiyorsun diye havlarken ben sana defalarca adres yanlis mi dedim. sen 4 kere "adres yanlissa orospucocuguyum" dedin.

sana acikca adres dogruysa o binada 10 tane insaat sirketi olmayacagina göre misafir olacagimi söyledim. 50 tane insaat sirketi olsa bile hepsini ziyaret edecegimi söyledim. sen hepsini onayladin düdük.

eee bende gittim baktimki sen gercekten dedigin gibi "orospucocuguymussun" ve yanlis adres vermissin. yinede bir hata olmasin diye danisma noktasinda Emel hanimla hem sohbet ettim hemde insaat sirketi ariyorum dedim. Emel bir tebessümle yok öyle bir sirket dedi ve beraber tüm sirket listesine baktik.

Ankaranin en ucra kösesinde insaat sirketi ofisi olurmu demesi üzerine bende düsündüm ve hakli buldum.

oc lastosch sana "orospucocugu" demiyorum bunu sen kendine dedin ve ben sadece kendini cok dogru tarif ettigin icin sana bu sifati yakistirdim.

ps. arkadaslar adam kendisinin ne mal oldugunu iyi bildigi icin defalarca orospucocugu ilan etti.

pps. arkadaslar bu hepinize ders olsun. bu oc gibi yanlis adres vermektense hic adres vermeyin. aslinda bu oc benim gelecegimi iyi biliyordu. bundan emin olmasa dogru adres verir ve anasini kurtarirdi. ama gelecegimi bildigi icin yanlis adres verip dayaktan kurtardi ama anasinida satti. yorumu artik size birakiyorum.